Jednu od novih adaptacija Stephena Kinga režirat će i Ben Stiller

Jednu od novih adaptacija Stephena Kinga
režirat će i Ben Stiller

Jedan od najomiljenijih svjetskih pisaca Stephen King u travnju ove godine objavio je novu zbirku koja se sastoji od četiri dosad neobjavljene kratke priče. Na radost svih fanova kreću u realizaciju i filmske adaptacije, priče iz spomenute nove zbirke “If It Bleeds”.

Stephen King adaptacije

Omiljeni pisac horrora Stephen King koji još uvijek redovito i vrlo često izbacuje svoje priče, omiljen je za ekranizacije. Mnoge od njih i nisu bile najuspješnije no neke su polučile ogroman interes i uspjeh i kod publike i kod kritike. Ovaj put za jednu od priča “Mr. Harrigan’s Phone” prava je otkupio Netflix. Produkciju potpisuju produkcijska kuća Blumhouse Productions i Ryan Murphy.

Jednu od priča ekranizirat će i Ben Stiller

Ben Stiller otkupio je prava i režirat će film Rat (po istoimenoj priči) u kojem će i glumiti. Radnja te priče prati pomahnitalog pisca koji svoj roman pokušava privesti kraju u izoliranoj kolibi. Nadamo se samo da će ove adaptacije biti na razini i polučiti uspjeh kao što je to učinila i mini serija The Outsider (koju je HBO radio prema istoimenom Kingovom romanu). Posljednja priča iz ove zbirke “If It Bleeds”, nastavlja se upravo na ovaj roman tako da se u filmskom svijetu šuška da bi upravo i njezinu ekranizaciju mogao preuzeti HBO.

Foto: Wikipedia, IMDb

Učitati još
Zatvori