Izašao je novi trailer za film ‘Don’t Worry Darling’ s Harryjem Stylesom i Florence Pugh
Izašao je novi trailer za film ‘Don’t Worry Darling’ s Harryjem Stylesom i Florence Pugh

Izašao je novi trailer za film ‘Don’t Worry Darling’ s Harryjem Stylesom i Florence Pugh

Čekate li i nestrpljivo 23. rujna da konačno pogledate ovaj buzz worthy film? Mi apsolutno da! Glumica Olivia Wilde prvi put se okušala u ulozi redateljicr, a ovaj psihološki triler o domaćici s kraja pedesetih godina željno se iščekuje. Don’t worry darling, pored zanimljivog plot twist-a ima i impresivnu glumačku ekipu.  Florence Pugh i Harry Styles glume mladi bračni par koji naizgled ima idealan brak. U jednom trenutku, njihova bezbrižna svakodnevnica postaje pakao.

don't worry darlin g

Prije premijere u kinima, film Don’t worry darling će doživjeti svoju službenu premijeru na Filmskom festivalu u Veneciji. Festival traje od 31. kolovoza do 10. rujna i ugostit će veliki broj uglednih gostiju. Iako je ostalo  malo vremena, dok treniramo naše strpljenje, s vama dijelimo novi trailer koji obiluje ljubavnim scenema dvoje glavnih glumaca. Lokacije u Palm Springsu i okolici oduzimaju dah, a retro boje, interijeri i kostimi definitivno su čar ovog filma. Nedavno je i redateljice, Olivia Wilde, na Instagramu stavila objavu  posvećenu mladoj Florence rekavši da je bila umjetnost gledati je na djelu.

Dok željno iščekujemo red carpet izdanja cijele ekipe iz filma, pitamo se šta će tko nositi na premijeru? Hoće li će doći obučeni inspirirani modom pedesetih godina prošlog stoljeća? Hoće li će Harry Styles nositi custom made Gucci? Hoće li će Florence Pugh ponovo šokirati nekim see trough izdanjem kao na posljednjoj Valentino reviji? I na kraju, hoće li će Harry i Olivia imati službeni red carpet debi kao par?

Photo: Profimedia

 

Sadržaj je preuzet sa Journal.rs.

Učitati još
Zatvori