Izašao je energičan trailer za film o nikad prežaljenoj glazbenoj divi
Izašao je energičan trailer za film o nikad prežaljenoj glazbenoj divi

Izašao je energičan trailer za film o
nikad prežaljenoj glazbenoj divi

I Wanna Dance With Somebody, I Will Always Love You, How Will I Know, I Have Nothing…

Teško je nabrojati sve hitove koje je ostvarila jedna od najvećih pop diva svih vremena, Whitney HoustonDokaz tome je i Guinnessov rekord za najnagrađivaniju umjetnicu svih vremena s više od 400 nagrada uključujući i 6 Grammyja. Sada dolazi novi film o njezinom životu i karijeri –   I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston za kojeg je upravo objavljen prvi trailer.

U ovoj biografskoj drami glavnu zvijezdu utjelovila je Naomi Ackie, a redateljica filma je Kasi Lemmons. Ovaj film je puno više od obične biografije jer kroz radost i emocije slavi život i glazbu jedne od najvećih glazbenica svih vremena.

Whitney je još kao djevojčica počela pjevati s u dječjem gospel zboru. Majka joj je bila pjevačica, pa je i snjom počela nastupati.  Nakon što se pojvaila u filmu Bodyguard uz Kevina Costnera, svijet je dobio novu zvijezdu. Album s glazbom iz filma osvojio je 1994. godine Grammyja za album godine i postao najprodavaniji soundtrack svih vremena.

U traileru su prikazani njezini počeci suradnje s glazbenim producentom Cliveom Davisom te najupečatljiviji trenuci iz života te karijere neprežaljene glazbene dive. Moežmo vidjeti i njezinu spektakularna izvedbu američke himne na Super Bowlu XXV 1991. pred više od 70 tisuća gledatelja. Dok ne izađe film, pogledajte mali isječak iz života glazbene dive:

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori