Još jedna filmska reciklaža: Stižu novi Istjerivači duhova, ali sa starom ekipom
Još jedna filmska reciklaža: Stižu novi Istjerivači duhova, ali sa starom ekipom

Još jedna filmska reciklaža: Stižu novi Istjerivači duhova, ali sa starom ekipom

Istjerivači duhova se vraćaju! Nakon što je prvi film Ghostbuster 1984. postao globalna senzacija i kulturni fenomen koji je promijenio budućnost SF komedija, nekoliko godina kasnije stigao je i drugi koji je mnogim fanovima postao još i draži od prvog.

Franšiza se vratila u život 2016. s filmom koji je pobrao jako dobre komentare of kritike, no zbog potpuno novog casta i odmaka od glavnih likova nije se primio kod publike. Taj problem rješen je zadnjim nastavkom koji je izašao 2021. Film Istjerivači duhova: Nasljeđe, u kojem priču nastavljaTrevor, unuk kultnoga Erona Spenglera.

Ghostbusters
Ghostbusters

Nakon što je vratio franšizu na noge sa svojim miksom modernih specijalnih efekata, akcijskih avantura i mladih glumačkih nada s nostalgijom 80-tih, poznatim zlikovcima i originalnom postavom (bez pokojnoga Harolda Ramisa kojemu je film i posvećen), iduće godine stiže nam nastavak ove priče i nova prilika da se kultni Istjerivači duhova vrate u mainstream gdje i pripadaju.

Povratak dobro poznatih lica

Redatelj nastavka je Gil Kenan (animirani film Monster House i božićni fantasy film A Boy Called Christmas – oba dostupna na Netflixu) koji je na prijašnjem nastavku Nasljeđe radio kao scenarist i producent, a u glavnim ulogama vraćaju se Finn Wolfhard, Mckenna Grace i Paul Rudd.

Originalna postava iz prva dva filma također se vraća! Bill Murray, Dan Aykroyd i Ernie Hudson, a u novim ulogama pojavljuju se Patton Oswalt i Kumal Nanjiani.Pripremite se, Istjerivači duhova: Ledena prijetnja stiže u kina u proljeće 2024. godine! Najavni video čeka vas u nastavku:

Foto: IMDb, Promo

Učitati još
Zatvori