Najiščekivanija Netflixova true-crime serija dobila je trailer i izgleda još bolje nego što smo mislili

Najiščekivanija Netflixova true-crime serija dobila je trailer i izgleda još bolje nego što smo mislili

Posljednjih smo vam tjedana u više navrata pisali o seriji Inventing Anna. U pitanju je, zaista, najiščekivanija serija i druga nakon Stay Close zbog koje će Netflixova publika brujati na društvenim mrežama. S Julijom Garner u glavnoj ulozi, jednom od najzanimljivjih mlađih glumačkih imena, serija interpretira stvarne događaje i priču o poznatoj prevarantici Anni Delvey.

Cijelu stvarnu priču o Anni Delvvey odnosno Anni Sorokin prenijeli smo vam ovdje. No, u suštini je riječ o mladoj ženi koja je sredinom 2010-ih preselila u New York i počela lagati o svom identitetu kako bi se uspela njujorškom društvenom ljestvicom. Pretvarala se da je bogata njemačka nasljednica i tako uspješno varala druge bogataše i trošila njihov novac. Međutim, ta se iluzija od identiteta raspala kao kula od karata, a Sorokin je završila na sudu i osuđena je na četiri do 12 godina zatvora.

Serija nas vodi kroz Sorokinine početke, otkriva kako se polako nametala i profilirala kao poželjno društvo te uvukla u srž one prave elite – sve dok jedna novinarka nije posumnjala u njezine priče. Inventing Anna posebno je uzbudljiva s obzirom na autorski potpis Shonde Rhimes, kraljice televizijske, a odnedavno i streaming industrije. Rhimes je napisala seriju na temelju članka Jessice Pressler How an Aspiring ‘It’ Girl Tricked New York’s Party People – and its Banks.’ Autorica članka također je radila kao izvršna producentica pa je priča još vjernije prenesena na ekran. Iako ima fiktivni dijelova i dijaloga, streaming spektakl intrigantan je sam po sebi i sagi koju prati.

Trailer prikazuje Annu koja je već u zatvoru i razgovara s novinarkom, a tako postepeno krećemo na putovanje u kojem je uspjela prevariti na desetke milijardera, dobiti zajmove od nevjerojatnih 40 milijuna dolara i uništiti tuđe živote. Serija izlazi 11. veljače, a ne sumnjamo da će postati ogroman hit.

Foto: Profimedia.hr, IMDb, screenshot

Učitati još
Zatvori