Tjedan dana nas dijeli od serije kojoj se previđa golemi uspjeh i binge groznica

Tjedan dana nas dijeli od serije kojoj se previđa golemi uspjeh i binge groznica

Kad razgovaramo o Netflixovim serijama onda nam sasvim sigurno među prvima na pamet padne Stranger Things. Serija koja je prvom sezonom oborila obožavatelje fikcije, estetike 80-ih i fantasy elemenata uskoro se vraća s četvrtom sezonom, ali iz tvornice njezinih producenata 26. veljače stiže nova serija.

I Am Not Okay With This ima potencijal postati najvećim Netflixovim hitom. Osim producenata Stranger Things, ne možemo zanemariti činjenicu da je redatelj nove serije Jonathan Entwistle, čovjek koji stoji iza serije The End of The F***ing World. Iako nije napravila ‘boom’ kao Stranger Things, radi se o jednoj od najboljih Netflixovih originalnih serija s uzbudljivom, gotovo triler radnjom koja je upakirana u nenametljive glumačke izvedbe uz impresivan izbor glazbe. Njegov se redateljski pečat vidi već u samom vizualnom aspektu serije I Am Not Okay With This.

Radnja serije direktno inspirirana Eleven (Stranger Things)

Sophia Lillis, mlada glumica koja je mnoge oduševila u posljednjoj filmskoj adaptaciji romana It Stephena Kinga, glumi djevojku koja se bori sa za pubertet klasičnim dilemama. Ne manjka tinejdžerske drame, obiteljskog života i ispitivanja seksualnosti. Istovremeno shvaća da posjeduje telekinetičke sposobnosti. Njezine moći, prema traileru, djeluju identično onima koje posjeduje Eleven iz serije Stranger Things.

https://www.youtube.com/watch?v=M9vp9lhZiqU

Serija je snimljena prema istoimenom grafičkom romanu Charlesa Forsmana, a svaka epizoda trajat će otprilike 30 minuta. Sophiji Lillis se iz glumačke postave filma It pridružuje i Wyatt Oleff, a glumit će i Kathleen Rose Perkins uz brojne druge glumce nove generacije.

Prva sezona stiže s osam epizoda, a već prognoziramo pravu binge groznicu!

Učitati još
Zatvori