Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds dolaze snimati film u Rovinj

Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan
Reynolds dolaze snimati film u Rovinj

Rovinj

Rovinj je nova filmska destinacija u Hrvatskoj

Nakon što je Dubrovnik zahvaljujući svjetski popularnoj seriji Game of Thrones i filmu franšize Star Wars postao sinonim za hrvatsku filmsku destinaciju, Rovinj ovog ljeta parira gradu gospara!

Naime, glumački trojac kojeg smo već gledali u akcijskom trileru The Hitman’s Bodyguard dolazi u Hrvatsku, a prati ih i cjelokupna filmska postava. Filmska ekipa boravit će u Rovinju punih mjesec dana i izdana je dozvola za snimanje nastavka tog filma na rovinjskom području.

U prvom dijelu filma iz 2017. godine gledali smo priču koja prati Dariusa Kincaida, najtraženijeg plaćenog ubojice na svijetu i vrhunskog tjelohranitelja, Michaela Brycea, koji ima zadatak štititi ga. Ništa naravno ne krene po planu. Darius je naime Bryceov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje nevjerojatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoeuropskim diktatorom. Kako će nastavak izgledati, još ne znamo, no svakako ćemo u filmu prepoznati svaku rovinjsku lokaciju.

Foto: Creative Commons, screenshot

Učitati još
Zatvori