3 nova filma na Netflixu za savršenu nedjeljnu filmsku večer

3 nova filma na Netflixu za savršenu
nedjeljnu filmsku večer

High Flying Bird

Sportska drama, crnohumorna komedija i horor triler trebali bi pokriti svačije ukuse, a kada vidite o kojim glumačkim postavama filmova se radi i tko ih je režirao, ova tri filma bit će vaš plan za večeras.

High Flying Bird

Steven Soderbergh, najmlađi dobitnik Zlatne palme, režiser koji često i kontira i snima svoje filmove (pod druga dva pseudonima) te filmaš koji nam je dao filmove Seks, laži i videovrpceDaleko od očijuErin Brockovich, Traffic, Oceanovih jedanaest te nastavke dvanaest i trinaest, dolazi na Netflix svojim novim uratkom – High Flying Bird.

Zachary Quinto, André Holland, Zazie Beetz, Kyle MacLachlan i Caleb McLaughlin glume u ovoj sportskoj drami koja će pobuditi interes i gledatelja kojima sport nije primaran interes.  Film prati priču o sportskom agentu koji svojeg mladog, neiskusnog klijenta sportaša ubaci u kontroverznu poslovnu priliku tijekom tzv. lockouta. Zanimljiv, napet i uzbudljiv film. I odmah je dostupan za gledanje na Netflixu.

High Flying Bird

High Flying Bird

High Flying Bird

High Flying Bird

Paddleton

22. veljače na Netflix dolazifilm Paddleton. Priča je to o neobičnom prijateljstvu između dvojice susjeda koje krene neobičnim putem kada mlađi od njih oboli od karcinoma. Prijatelje glume odlični Mark Duplass i Ray Romano, dok režiju i scenarij potpisuje Alex Lehmann, kojemu je ovo zapravo prvi igrani film. Do sada smo ga zapazili kao direktora fotografije u divnom drami Blue Jay.

Paddleton

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw je originalan Netflixov horor triler koji je napisao Dan Gilroy, a u kojemu ćete gledati Jakea Gyllenhaala  u ulozi kolekcionara umjetnina i vlasnika galerije koji otkrije seriju umjetnina nepoznatog umjetnika. Odlučivši izložiti radove u svojoj galeriji i pokazati ih javnosti više radi svoje pohlepe nego divljenja umjetnosti otpuštaju se nadnarane sile koje se kreću osvećivati… Film je odmah dostupan na Netflixu.

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Učitati još
Zatvori