HBO Max stigao je u Hrvatsku!

HBO Max stigao je u Hrvatsku!

U Hrvatskoj je od danas dostupan HBO Max, streaming platforma koja objedinjuje naslove iz HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network i Max Originals produkcije, uz još mnogo toga. HBO Max je zamijenio dosadašnju HBO GO platformu.

Christina Sulebakk, generalna direktorica za HBO Max EMEA, izjavila je: “Jako nam je drago što je HBO Max sada dostupan u Hrvatskoj i što pruža vrhunsku zabavu, filmove, europsku produkciju i sadržaje za djecu na jednom mjestu. Uz to, za ljubitelje dobrih priča u Hrvatskoj pripremili smo vrlo isplativu ponudu, zahvaljujući kojoj mogu ostvariti 33% popusta na regularnu mjesečnu cijenu pretplate doživotno.“

“U Centralnoj i Istočnoj Europi smo započeli poslovanje još 1991. godine s prvim linearnim kanalima. Drago nam je što danas, više od 30 godina kasnije, gledateljima u regiji donosimo potpuno nov način pristupa omiljenoj zabavi.“

Kako se kreću cijene i što možemo očekivati?

HBO GO korisnici s aktivnom direktnom pretplatom bit će automatski migrirani na novu platformu uz sniženu promotivnu cijenu pretplate koja iznosi samo 4,66 €/mjesečno, što je manje od HBO GO pretplate koja je iznosila 5,99 €/mjesečno. Ova promotivna ponuda omogućava korisnicima da ostvare 33% popusta na regularnu mjesečnu cijenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mjesečnu pretplatu.

King Richard

Novi korisnici koji se pretplate prije 31. ožujka također mogu iskoristiti ovu promotivnu ponudu sa sniženom mjesečnom cijenom pretplate. Za one koji se pretplate nakon 31. ožujka, regularna cijena mjesečne pretplate iznosit će 6,99 €/mjesečno. Bit će uvedena i nova opcija godišnje pretplate po cijeni od  54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućit će 12 mjeseci pristupa usluzi po cijeni osam mjeseci. Kako biste se prijavili za instant pristup, posjetite http://www.hbomax.com.  

HBO Max će također biti dostupan kod odabranih operatera.

Kakav nam sadržaj stiže?

Christina Sulebakk, generalna direktorica za HBO Max EMEA, izjavila je: „HBO Max predstavlja novo streaming iskustvo i nudi najbolju zabavu, filmove, originalne serije i sadržaje za djecu iz Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original produkcije i još mnogo toga po vrlo atraktivnoj cijeni.

HBO Max će na jednom mjestu objedinjuje nove i kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, uključujući Warner Bros. filmove koji će biti dostupni samo 45 dana nakon kino premijere. Među najpopularnijim Warner Bros. filmovima koji će biti dostupni su „Matrix: Uskrsnuća“, „Dina“ i „Kralj Richard“.

Matrix_1 cover

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su „Postaja jedanaest“, „Mirotvorac“, druga sezona serije „Vučji odgoj“ i „Seksualni život studentica“. Među europskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su „Sve ostalo“, „Kamikaze“, „Požuda“, „Ruxx“, „Odmrzavanje“, „Doušnik“ i „Garcia!“. Najavljeni su i reality formati „Trudna Amy“, „Potraga za čarobnim Mikeom“, „Otok švalera“ i „Selena + Chef“. Sadržaji za djecu uključivat će naslove kao što su „Mali titani, krenite!“, „Gumballov čudesni svijet“, „Crtići Looney Tunes “ i „CoComelon“.*

Seksualni život studentica
Vučji odgoj

Johannes Larcher, direktor HBO Max Internationala, izjavio je: „Globalno lansiranje HBO Maxa ide po planu dok pokrećemo platformu u 15 novih europskih zemalja, čime na svjetskom nivou postajemo dostupni na ukupno 61 teritoriju. Realiziramo našu strategiju da širom svijeta postanemo dostupni direktno potrošačima, što će uz naše voljene sadržaje doprinijeti tome da budemo jedna od vodećih svjetskih streaming platformi.“

HBO Max će biti dostupan na vodećim uređajima i platformama, uključujući odabrane smart televizore (Samsung, LG i Android TV™), uređaje za streaming (Apple TV 4K i Google Chromecast™), igraće konzole (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One i Xbox Series X|S), mobilne telefone i tablete (iPhone, iPad, iPod Touch i Android™), kao i na službenoj stranici. HBO Max će također biti dostupan kod odabranih operatera.

Korisnici će moći vršiti uplate putem većih providera (VISA, Mastercard i PayPal) i kupovinom u aplikaciji (Apple App Store, Google Play Store i Samsung Checkout).

Platforma nudi unaprijeđeno iskustvo gledanja, uključujući mogućnost personalizacije do pet profila, gledanje sadržaja na tri uređaja istovremeno, registraciju neograničenog broja uređaja po pretplati, 5.1. surround zvuk, Dolby Atmos i dostupnost određenih naslova u 4K.

Foto: HBO Max

Učitati još
Zatvori