Znamo kad HBO Max stiže u Hrvatsku i što nam sve donosi!

Znamo kad HBO Max stiže u Hrvatsku
i što nam sve donosi!

HBO Max, streaming platforma tvrtke WarnerMedia, na današnjem virtualnom događaju predstavila je svoju streaming uslugu koja je u protekloj godini oduševila gledatelje u ostatku svijeta gdje je već dostupna.

Uskoro u Hrvatskoj!

HBO Max lansiranje započinje u Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Finskoj, Španjolskoj i Andori 26. listopada 2021., a u Srednjoj i Istočnoj Europi i Portugalu tijekom 2022. Konkretnije, u Hrvatskoj bismo ovu genijalnu streaming platformu trebali dočekati nagodinu i, kako je rečeno u predstavljanju, početkom 2022.. Tada, osim u našu zemlju, dolazi i u Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Češku, Mađarsku, Moldaviju, Crnu Goru, Sjevrnu Makedoniju, Poljsku, Rumunjsku, Srbiju, Slovačku, Sloveniju i Portugal.

Nakon kino premijere, filmovi stižu na HBO Max

HBO Max će se predstaviti na novoj, globalnoj tehnološkoj platformi, donoseći sa sobom unaprijeđeno streaming iskustvo s novim značajkama i funkcijama, pružajući sadržaj prilagođen individualnim korisnicima kroz kombinaciju pažljivo odabrane selekcije naslova i preporuka po mjeri. Pretplatnici će također moći uređivati svoj HBO Max profil, stvarajući snažniji osjećaj povezanosti s platformom i omogućavajući roditeljima stvaranje profila za djecu, s roditeljskim nadzorom koji osigurava da svako dijete gleda sadržaj primjeren dobi.

Novitet je i da će prvi put biti dostupna godišnja pretplata, dok će zemlje u kojima se tek lansira dobiti primamljive promo ponude. Po prvi put, fanovi i korisnici moći će uživati u  Warner Bros. blockbusterima na HBO Maxu samo 45 dana od kino premijera, počevši od ove godine u nordijskim zemljama, a od iduće u Španjolskoj, Portugalu, Nizozemskoj, Grčkoj, Islandu i Centralnoj i Istočnoj Europi.

Ekskluzivne nove serije i filmovi

Na virtualnom događaju otkriven je i prvi teaser video za seriju „Zmajeva kuća“ (House of the Dragon), kao i ekskluzivni isječci iz treće sezone serije „Nasljeđe“ (Succession) i serije „Mirotvorac“ (Peacemaker), dok je Sarah Jessica Parker u specijalnom obraćanju najavila da će serija „I tek tako…“ (And Just Like That…)imati premijeru u prosincu.

„HBO Max stiže u Europu, donoseći najbolji filmski i televizijski sadržaj iz 100 godina duge povijesti Warner Bros.-a uz HBO, Max Originals, DC i Cartoon Network sadržaje“, izjavio je Johannes Larcher, direktor HBO Max Internationala. Od „Pjevajmo na kiši“, „Matrixa“, „Igre prijestolja“, „Mare iz Easttowna“, „Stjuardese“, „Tračerice“, „Supermana“, sve do „Jokera“, „Zekoslava Mrkve“ i „Scooby Dooa“, uistinu imamo za svakoga u obitelji ponešto u čemu će uživati u ovom vrhunskom doživljaju gledanja. HBO Max će uskoro biti pokrenut na 27 teritorija u Europi, ukupno 67 u svijetu – i to još nije završetak, slijedi još više toga jer težimo biti prisutni na 190 teritorija do 2026. godine.“

Zmajeva kuća

Bogat i raznolik katalog HBO Maxa nudi voljene naslove za svakoga. Među Warner Bros. naslove pripadaju „Harry Potter“, „Godzilla vs. Kong“, „Dunkirk“, „Gospodar prstenova“, „Isijavanje“ i „Paklena naranča“. Tu su i DC filmovi kao što su „Joker“, „Wonder Woman 1984“, „Aquaman“, „Batman v Superman“ i „Liga pravde Zacka Snydera“. Također su tu i revolucionarni HBO naslovi poput „Igre prijestolja“, „Obitelji Soprano“, „Nasljeđa“, „Prizora iz bračnog života“, „Sloma“, „Seksa i grada“ i „Euforije“. Max Originals hit naslovi uključuju „Stjuardesu“, „Tračericu“, „Vučji odgoj“ i specijal „Prijatelji: Ponovno zajedno“Novi i kultni obiteljski favoriti uključuju „Toma i Jerryja“, „Super Cure“ i „Looney Tunes“.

Osim kultnog sadržaja svjetske klase iz američke produkcije, HBO Max će nuditi i brojne naslove nastale u suradnji s nekim od najvećih europskih autora, pod Max Originals okriljem. Među nadolazećim originalnim sadržajima su „Kamikaze“ (Danska), „Sve preostalo“(Španjolska), „Naprijed, Juan“ (Španjolska), „Garcia!“ (Španjolska), druga sezona serije „Došljaci iz prošlosti“ (Norveška), „Ruxx“ (Rumunjska), „Doušnik“ (Mađarska), „Odmrzavanje“ (Poljska), „Još sam tu“ (Poljska), uz mnoge druge koji će biti najavljeni u narednim mjesecima.

Foto: PR, screenshot

Učitati još
Zatvori