Harry Styles u jednoj potpuno drugačijoj ulozi

Harry Styles u jednoj potpuno
drugačijoj ulozi

Harry Styles definitivno proživljava dane najveće slave. Otkad je krenuo u solo pjevačke vode, gotovo svaka pjesma koju objavi postane instant hit, a nastupi na najvećim glazbenim festivalima potvrda su tog statusa. Nakon što se, osim pjevanja, okušao i u glumačkim vodama, sada je došlo vrijeme za nešto sasvim drugačije. Harry se, naime, pridružio dugoj listi zvijezda koje su uključene u projekt CBeebies Bedtime Story.

Projekt koji je okupio brojne zvijezde

CBeebies Bedtime Story projekt je britanske televizijske kuće BBC koji ugošćuje poznate osobe koje pred kamerama čitaju dječje priče za laku noć. Prikazuje se na dječjem kanalu CBeebies Channel, a svi videi dostupni su na platformi BBC iPlayer. Projekt je do sada ugostio brojne poznate osobe među kojima su Ed Sheeran, Stephen Fry, Tom Hiddlestone, Tom Hardy, Emily Watson, Isla Fisher i drugi.

Kako je najavljeno iz BBC-a, Harry Styles će za potrebe videa biti u pidžami, a čitat će priču In Every House, on Every Street. Riječ je o priči autorice Jess Hitchman. Tematika koju će obuhvatiti ovo izdanje projekta je slavljenje različitih domova i ljudi koji žive u njima. Sam video najavljen je za 23. svibnja.

Sitno brojimo do novog albuma

Iza Harryja Stylesa je inače izuzetno uspješno razdoblje kad je karijera u pitanju. Prije mjesec dana ostvario je jedan od najzapaženiih nastupa na prestižnom festivalu Coachella. Tu je i njegov dugoočekivani album Harry’s House koji izlazi za svega nekoliko dana, 20. svibnja. Singl s novog albuma, pjesma As It Was objavljena je prije nešto više od mjesec dana i osvojio je glazbene ljestvice. Harry također u pripremi ima i prvu glavnu ulogu u filmu Don’t Worry Darling. Stoga uopće nije upitno kako će i ovaj, novi projekt mladog glazbenika naići na veliki uspjeh kod publike.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori