Stigao je prvi teaser za toliko iščekivani Harry Potter reunion

Stigao je prvi teaser za toliko
iščekivani Harry Potter reunion

Prošlo je 10 godina otkad smo posljednji put gledali Emmu Watson, Daniela Radcliffea i Ruperta Grinta u svojim kultnim ulogama u filmovima o Harryju Potter. Glumačka ekipa uz koju su odrastale generacije nije se kolektivno okupila od posljednje premijere filma i promocije istog pa je baš zato vijest o njihovom specijalnom reunionu oduševila svijet.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts prikazat će se na HBO Maxu, a izlazi 1. siječnja 2022. godine pa je tako odbrojavanje već počelom punim mahom.

Slično kao ponovno okupljanje slavnih Friendsa, ovaj će TV specijal donijeti sve ključne glumce i filmske kreativce koji su radili na setu filmova o malom čarobnjaku. Ususret premijeri, HBO Max izbacio je prvi kratki teaser za bombastičan reunion koji će, ne sumnjamo, oduševiti vjerne obožavatelje.

Iako vrlo kratak, teaser je dodatno rasplamsao uzbuđenje i potvrdio da se vraćaju ona najpopularnija lica filma – uz poznati trio, stižu i Robbie Coltrane koji je glumio Hagrida, Matthew Lewis koji je utjelovio Nevilla Longbottoma i Mark Williams koji je glumio Arthura Weasleyja. Teaser prikazuje ‘pismo koje smo iščekivali’ i karakteristične novine iz svijeta čarobnjaka koje najavljuju ‘okupljanje alumnija.’ Među posljednjim je scenama prikazan ženski lik, najvjerojatnije Emma Watson, koja se ukrcava na vlak na poznatoj 9¾ platformi odnosno stanici. Osim navedenih, u specijalu ćemo imati priliku gledati i druge glumce koji su utjelovili kultne likove poput Helene Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Ralpha Fiennesa (Lord Voldemort), Jasona Isaacsa (Lucius Malfoy), Garyja Oldmana (Sirius Black), Toma Feltona (Draco Malfoy), Jamesa Phelpsa (Fred Weasley), Olivera Phelpsa (George Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfreda Enocha (Dean Thomas) i Evanne Lynch (Luna Lovegood).

Foto: Profimedia, screenshot, Instagram

Učitati još
Zatvori