Glamorous je nova serija s Kim Catrall: Htjeli smo novu Samanthu Jones, nismo ju dobili
Glamorous je nova serija s Kim Catrall: Htjeli smo novu Samanthu Jones, nismo ju dobili

Glamorous je nova serija s Kim Catrall: Htjeli smo novu Samanthu Jones, nismo ju dobili

Serijom Glamorous streaming servis Netflix ovog je lipnja ispoštovao dva važna tematska zadatka – predstavio je naslov za pride month koji je ujedno odgovor na nove nastavke serije And Just Like That. Naime, novi Netflixov naslov premijerno je prikazan istog dana, a njegova glavna zvijezda je ni manje ni više nego Kim Cattrall, glumica koju je proslavila uloga Samanthe Jones u prequelu Sex and City.

glamorous

And just like that…

Da je rukavica bačena, bilo je sasvim jasno kad je najavu serije Netflix započeo s riječima “And just like that…”, otkrivajući kako se neprežaljena Samantha vraća na male ekrane u novoj ulozi. Ovoga puta gledamo ju kao Madolyn Addison, vlasnicu kozmetičkog carstva željnu uvođenja noviteta u svoje poslovanje.

Jedan od njih je zapošljavanje Marca Mejie, perspektivnog ljubitelja makeupa, kojeg postavlja za vlastitog asistenta. Mladić je tehnički naslovni lik novog serijala, no treba priznati kako je cijeli hype oko serije prouzrokovan odabirom naslovne glumice te (perfektnim) tajmingom.

Sve, a ništa

U suprotome, bio bi to tek jedan u nizu osrednjih, već viđenih naslova. Hoćete li nešto propustiti ako ga ne pregledate? Ne. Štoviše, neki od vas u njemu bi mogli pronaći razonodu u ovim ljetnim mjesecima.

Premda je imala sve preduvjete za uspjeh, serija Glamorous u načelu je jedan dosadan naslov. Istovremeno uzimajući dijelovi iz hitova poput Glee, Gossip Girl, The Devil Wears Prada i Ugly Betty, ako ju usporedimo s jelom, čini solidnu salatu kojoj na kraju nedostaje osnovno – začini.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori