Stiže novi Gladijator. Znamo tko mijenja Russella Crowea
Stiže novi Gladijator. Znamo tko mijenja Russella Crowea

Stiže novi Gladijator. Znamo tko
mijenja Russella Crowea

U posljednje vrijeme svjedoci smo kako brojni kultni filmovi dobivaju nastavke, a na ovu listu pridodan je još jedan legendarni naslov. Redatelj Ridley Scott potvrdio je kako ćemo naredne godine u kinima imati priliku gledati novog Gladijatora. Moramo priznati kako nas je vijest o nastavku iznenadila jer je originalni film sjajno zaokružio priču rimskog gladijatora Maximus, kojega je maestralno odigrao Russell Crowe. 

Tko je novi Gladijator?

Film Gladijator 2 predstavit će nam sasvim novo naslovno lice, no riječ je o liku koji je dobro poznati onima koji su gledali originalni naslov. Radnja će pratiti priču Lucius, sina rimske carice Lucille i dječaka kojeg je Maximus spasio od progona njegova ujaka Komoda. Luciusa smo upoznali  kao dječaka, no u novom susrećemo ga kao mladića. Detalji njegove životne priče još uvijek nisu poznati, no poznato je kako će ga utjeloviti irski glumac Paul Mescal. 

Mladi glumac trenutno je tražena roba, a ove je godine stekao i prvu nominaciju za Oscara, koju je u kategoriju najboljeg glavnog glumca primio zbog svog nastupa u filmu Aftersun. Za redatelja Ridleyja Scotta on je ujedno bio jedini izbor. Radujemo se vidjeti ga u ovoj ulozi!

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori