Je li ovo najgledanija Netflixova serija ikada?

Je li ovo najgledanija
Netflixova serija ikada?

Netflixova originalna serija ‘Ginny & Georgia’ srušila je rekord uspješnog dokumentarca ‘Tiger King’ i postala jedna od najgledanijih serija ikada držeći mjesto na Netflixovoj top 10 ljestvici punih 28 dana.

Začuđujuće je da premijera serije 24. ožujka nije bila ni približno uspješna te je zauzela tek četvrto mjesto na ljestvici iza ‘Behind Her Eyes’, ‘Good Girls’ i ‘iCarly’. Već sljedećeg dana bez poteškoća popela se brzinom munje na prvo mjesto i od tada njena uspješnost samo raste.

Da je ovo jedan od najimpresivnijih rekorda u povijesti Netflixa govori i činjenica da su samo dvije serije Netflixa osim ‘Ginny & Georgia’ uspjele  zadržati poziciju na top 10 ljestvici duže od 20 dana, a to su – ‘Tiger King’ i ‘The Queen’s Gambit’.

‘Ginny & Georgia’ koju je režisirala Sarah Lambert dramska je komedija čija se radnja vrti oko majke Georgije (Brianne Howey) i kćeri Ginny (Antonia Gentry) koje se sele u mali gradić kako bi započele novi život. Triler, komedija, drama, priča o odrastanju i sazrijevanju – ova serija je blend svega i pravi rollercoaster emocija.

Dolazi li druga sezona?

Naravno da prvo pitanje nakon završetka zadnje epizode koja je sve ostavila u šoku je, kada možemo očekivati drugu sezonu?

Iako druga sezona još nije potvrđena, velika je vjerojatnost da će uskoro biti ako uzmemo u obzir da Netflix nikada ne propusti priliku dati drugu sezonu svih svojih popularnih i uspješnih serija bez obzira na pomiješane reakcije.  Zadnja epizoda prve sezona ostavila je puno prostora za nastavak i svi nestrpljivo čekaju vidjeti što još čeka majku i kćer i kako će se njihov odnos razviti.

https://youtu.be/QsacpJwXCO8

Foto: IMDB / Youtube

Tekst: Leona Dubrović

Učitati još
Zatvori