Znamo konačno vrijeme prikazivanja posljednje sezone serije Game of Thrones

Znamo konačno vrijeme prikazivanja
posljednje sezone serije Game of Thrones

Nove epizode serije Game of Thrones stižu u travnju

Iako se čini kao da je prošla cijela vječnost od posljednje, odnosno sedme sezone Game of  Thronesa, osma nam je bliža nego što smo se nadali. Posljednjih mjeseci mijenjali su se mogući datumi prikazivanja nove sezone, a sada je HBO potvrdio konačno i definitivno vrijeme prikazivanja, a riječ je o travnju 2019. godine.

Posljednja informacija o prikazivanju koju su tvorci serije putem društvenih medija lansirali u javnosti odnosila se na 2020. godinu, no ipak ćemo mnogo ranije uživati u novim epizodama.

Stoga će fanovi ove popularne serije morati biti još samo malo strpljivi. I baš kada ispratimo zimu i zakoračimo u proljeće, uživat ćemo u novim epizodama omiljene TV serije što i nije toliko loše kada uzmemo u obzir da smo osmu sezonu očekivali za više od godinu dana. Sada nas svega nekoliko mjeseci dijeli od ove poslastice koja će nas ponovno prikovati za male ekrane.

Svaka će  epizoda trajati 60 minuta što donosi obilje sadržaja za konzumiranje i konačan rasplet zamršenih priča ujedinjenih u jednu kompleksnu seriju koja je oduševila milijune gledatelja iz cijelog svijeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on

Podsjetimo, snimanje osme sezone počelo je u listopadu 2017., ali dugotrajno vrijeme uloženo u cjelokupnu produkciju u kombinaciji s proračunom, dovelo je do nagađanja može li se zahtjevan plan odraziti na datum objavljivanja.

Glumica Maisie Williams nedavno je objavila tweet da je datum premijernog prikazivanja osme sezone  “potpuno lažan” (kada govorimo o 2020.godini) , a njezinoj izjavi težinu je dao i HBO izašavši s konačnom najavom prikazivanja serije. Možemo odahnuti i mirno pričekati da dođe travanj i nove epizode serije Game of Thrones.

Foto: Instagram Screenshot

Učitati još
Zatvori