Filmska poslastica: U tajnosti je snimljen Borat 2

Filmska poslastica: U tajnosti
je snimljen Borat 2

Svi ljubitelji Sache Barona Cohena, kojih sudeći prema njegovoj popularnosti ima mnogo, dolaze na svoje. Naime, čini se kako je snimljen Borat 2.

Nastavak priče o Boratu

https://www.instagram.com/p/BkWQwE_Dyat/

Film koji je 2006. oborio sve rekorde gledanosti, ali i financijske računice donijevši u blagajnu impozantnih 260 milijuna dolara – dobiva nastavak. Nakon prvog dijela koji je osvojio čak i nominaciju za Oscara, a Cohenu donio Zlatni globus, s nestrpljenjem čekamo nastavak jer će, vjerujemo, biti sve samo ne dosadan.

Radnja filma vrtjet će se oko Borata, kazahstanskog novinara koji je nakon prvog dijela postao velika zvijezda i sad se pokušava sakriti od javnosti. No njegov posao tu ne prestaje već on i dalje nastavlja raditi intervjue s ljudima ali inkognito. Prema šuškanjima iz filmskih kuloara oni koji su film pogledali oduševljeni su, a Sacha Baron Cohen je ponovo briljirao. S obzirom na to da je film snimljen u tajnosti, detalji su i dalje neotkriveni. Tako da ne znamo ni kada ćemo ga gledati. Do tada prisjetimo se prvog legendarnog dijela uz trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=j4W51ndJ8Mc

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori