Nakon ovih filmova Rom-Com će mnogima opet postati omiljeni žanr

Nakon ovih filmova Rom-Com će mnogima
opet postati omiljeni žanr

Like Father

Iako su strani mediji (Hollywood Reporter, npr) tijekom 2013. godine romantične komedije tj popularno zvani Rom-Com žanr proglasili mrtvim, izgleda da to ipak nije u potpunosti točno. Romantične komedije su i dalje ovdje, samo su se s dominantnog mjesta u kinima premjestile u televizijsku ponudu sadržaja. Da se razumijemo, i dalje ćemo svakih nekoliko mjeseci u kinima gledati romantičnu komediju, no količinski, a u naletima i kvalitetom nisu na nivou kao sve one koje su vladale dvijetisućitima.

Rom-Com  – mnogima omiljeni žanr

No, Netflix donosi stvarno bogatu ponudu upravo ovog žanra, i bila bi stvarno šteta ne zaviriti na listu koja je iz tjedna u tjedan sve bogatija. Interno istraživanje pokazalo je da se jedan od tri gledatelja vraća već pogledanim romantičnim komedijama – i to je ono što pokazuje da žanr definitivno nije na zalasku, naprotiv, donosi nove naslove s dominantnim ženskim imenima koja će, vjerujemo, uskoro u potpunosti poharati programe.

Like Father

To All The Boys I’ve Loved Before

Little Italy

Zavirili smo i mi na listu i izdvojili bismo nekoliko naslova. To All The Boys I’ve Loved Before komedija je koja dolazi 17. kolovoza, Like Father ćemo gledati već 3. kolovoza (glume Kristen Bell i Seth Rogen!), a svakako nemojte propustiti The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society 10. kolovoza s Lily James u glavnoj ulozi.

A Rom-Com kojemu se, iskreno, najviše veselimo jest Little Italy s  Emmom Roberts i Haydenom Christensenom u glavnim ulogama. ne znamo što nam je privlačnije kod ovog filma – glumci, radnja u New Yorku, Italija, pizza ili činjenica da izgleda da se radi o šarmantnom traileru kojemu će malo tko odoljeti:

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Učitati još
Zatvori