Filmovi koji dokazuju da je 2018. bila odlična za ljubitelje romantičnih komedija

Filmovi koji dokazuju da je 2018. bila odlična za ljubitelje romantičnih komedija

Set It Up

Iako su brojni filmski i televizijski kritičari isticali kako je godina koja je iza nas bila u znaku trilera i horora, ipak su i ljubitelji nešto laganijeg “filmskog štiva” zadovoljili i svoje apetite. Na velika platna u 2018. stiglo je i nekoliko filmskih naslova s prizvukom duhovitosti, šarma i zavodljivosti, odnosno vrlo uspješnih romantičnih komedija. Ovogodišnja izdanja nisu ni malo banalna već simpatične tople priče koje je užitak pogledati.

Dobra je vijest da je većina njih dostupna i na Netflixu pa after work ili večernje opuštanje možete provesti u znaku romantičnih komedija koje će unijeti još malo optimizma u vaš život.

Poznati i karizmatični glumci koji se pojavljuju u glavnim ulogama ovim su pričama udahnuli poseban karakter zbog čega su ovi naslovi još značajniji.

Permission

Ovo je više romantična drama nego što je romantična komedija, ali na nekim scenama uistinu smo se od srca nasmijali, a i to se broji. Rebecca Hall i Dan Stevens nastupaju kao dugogodišnji par tik pred zarukama. No, tada odluče spavati s drugim ljudima prije nego poduzmu sljedeći korak.

https://www.youtube.com/watch?v=BNsQqTc3xyY

Book Club

Četiri zrele žene – Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen i Diane Keaton čitale su Pedeset nijansi sive za svoj knjižni klub i to im omogućuje da počnu ponovno izlaziti.

Set It Up

Ovaj divni Netflixov film prava je filmska poslastica. Radnja se odvija oko asistenata s pretrpanim rasporedom koji pokušavaju spojiti svoje šefove kako bi si olakšali život. Set It Up je uzbudljiv film, lagan i pitak uz koji smo se opuštali tijekom 2018., a rado ćemo ga pogledati i u 2019. Uz sjajne glumce poput Lucy Liu i Taye Diggs u ulogama šefova koji se zaljube, prave zvijezde su njihovi asistenti, koje igraju Zoey Deutch i Glen Powell.

Mamma Mia! Here We Go Again

Sophie, trudna i sumnjajući u sposobnost da bude dobra mama, čuje priču o trudnoći vlastite majke. Velik dio filma je ispričan u flashbackovima, a možete očekivati romantiku, bol u srcu, humor i zarazne glazbene hitove.

Destination Wedding

Winona Ryder i Keanu Reeves su Lindsay i Frank, dvoje stranaca koji se upoznaju na vjenčanju zajedničkih prijatelja. Lindsay (Winona Ryder) i Frank (Keanu Reeves) stižu na odredište vjenčanja, no  tamo otkrivaju kako nitko ne zna gdje bi oni trebali odsjesti. Nakon što ih splet okolnosti smjesti u istu sobu, započet će svađe, koje će nakon nekoliko dana postati posve ugodni razgovori. Netrpeljivost koju u početku osjećaju jedno drugome postat će odnos koji je gledateljima izmamio osmijeh.

Crazy Rich Asians

Ova adaptacija bestselera Kevina Kwana prati mladi par Rachel Chu (Constance Wu) i Henryja Goldinga (Nick Young) na putovanju u Singapur na vjenčanje najboljeg prijatelja. Ona na putovanju spozna da je on iznimno bogat, “bogatiji nego što ste ikada mogli zamisliti” . A njegova obitelj baš i nije pretjerano srdačna.

To All the Boys I’ve Loved Before

Radnja prati tinejdžerku Laru Jean Song Covey (Lana Condor) čiji život postaje kaotičan nakon što na misteriozan način budu razotkrivena ljubavna pisma koje je pisala svojim bivšim ljubavima. To dovodi do raspada njenog trenutnog ljubavnog života.

Osim Lane Condor, u filmu se pojavljuju Noah Centineo (The Fosters), Janel Parrish (Pretty Little Liars), Israel Broussard (Flipped), Andrew Bachelor (The Babysitter), John Corbett (My Big Fat Greek Wedding) i Anna Cathcart (Odd Squad).

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori