Film Wonder Woman pokorio sve kino blagajne

Film Wonder Woman pokorio sve kino blagajne

WONDER WOMAN

WONDER WOMAN DOŠAO U KINA

Film redateljice Patty Jenkins, Wonder Woman, pokorio je svjetske i domaće kino blagajne te ga je samo u Hrvatskoj, u prvom vikendu otvaranja pogledalo preko 10000 gledatelja. Gal Gadot preuzela je glavnu ulogu kao Diana Prince tj. “Wonder Woman,” u epskoj akcijskoj pustolovini, a uloga njezinog saveznika pripala je Chrisu Pineu.

„Diana se razlikuje od većine superjunaka iz stripova već samo svojim spolom, ali ja smatram kako je njezin pristup pravdi čini uistinu jedinstvenom,“ izjavila je Gadot. „Ne samo da želi osloboditi svijet od zla tako što će savladati sile zla, već ohrabruje i muškarce i žene da postanu bolje osobe, i to čini kroz ljubav, nadu i milost.“

WONDER WOMAN

WONDER WOMAN

Jenkins se složila, dodavši: „Kad bi samo svi mogli vidjeti svijet onako kako ga Diana doživljava. Vidi veliku tamu, ali i ono što se krije iza nje, ono na što je čovječanstvo sposobno: veliku ljepotu. Osim toga, ima snagu boga i srce puno suosjećanja, i mi smo joj htjeli dati bogatu, slojevitu i zabavnu priču u kojoj će svi uživati. To je uzbudljiva pustolovina koju će, nadam se, njezini obožavatelji – stari i novi – zavoljeti!“

WONDER WOMAN

O FILMU

Patty Jenkins režirala je film prema scenariju Allana Heinberga, priču su osmislili Zack Snyder, Allan Heinberg i Jason Fuchs prema DC-jevim likovima. Wonder Woman stvorio je William Moulton Marston. Film su producirali Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder i Richard Suckle, dok su Stephen Jones, Geoff Johns, Jon Berg, Wesley Coller i Rebecca Steel Roven izvršni producenti. Iza kamere redateljici su se pridružili Matthew Jensen (“Chronicle,” “Fantastic Four,” HBO’s “Game of Thrones”), dizajnerica produkcije Aline Bonetto (“Amélie,” “A Very Long Engagement”), montažer Martin Walsh (“Chicago,” “Jack Ryan: Shadow Recruit”), kostimografkinja Lindy Hemming (trilogija “The Dark Knight”, “Topsy-Turvy”) i voditelj vizualnih efekata Bill Westenhofer (“Life of Pi,” “The Golden Compass”). Glazbu za film skladao je Rupert Gregson-Williams (“Hacksaw Ridge,” “The Legend of Tarzan”).

“Wonder Woman” je savršeni ljetni film, a svoje ulaznice za najbolje formate, IMAX, 4DX i RealD 3D možete kupiti već danas na blagajnama kina i online.

WONDER WOMAN

NGL204_dtlr3_s_t_r709_grd.086596.tif

NGL204_dtlr3_s_t_r709_grd.088059.tif

WONDER WOMAN

T.R.Ž.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori