Sad znamo i tko će glumiti princa Charlesa uz Kristen Stewart u filmu o Diani

Sad znamo i tko će glumiti princa Charlesa uz
Kristen Stewart u filmu o Diani

Prošle smo godine saznali da će legendarni princezu Dianu u najnovijem filmu o njezinom životu glumiti upravo Kristen Stewart – za mnoge sasvim neočekivani izbor glumice koji je neke oduševio, a neke razočarao. Film ‘Spencer’ redatelja Pabla Larraina u siječnju je iznenadio prvim pogledom na Stewart kao princezu, a sad napokon znamo i tko će utjeloviti princa Charlesa!

Jack Farthing preuzeo je ulogu princa s kojim je Diana bila u braku od 1081. do 1996.. godine. Najpoznatiji je po ulogama u seriji ‘Blandings’ i BBC-jevoj drami ‘Poldark.’ Trenutno radi i na filmu ‘The Lost Daughter’ koji režira Maggie Gyllenhaal, no, uloga princa Charlesa svakako će biti njegov najveći projekt dosad.

Kristen-Stewart-kao-princeza-Diana

Interesantno će biti vidjeti na koji će način redatelj prikazati Charlesa, njegove postupke i odnos prema Diani te koliko će dati prostora Charlesovoj kraljevskoj priči. Film ‘Spencer’ neće se baviti Dianinom smrću i posljedicama, već onime što se o njoj pričalo prije tragičnog događaja, njezinim odnosima s članovima kraljevske i vlastite obitelji. U filmu će, osim Stewart i Farthinga, igrati i Sally Hawkins, Timothy Spall i Sean Harris, a premijera bi se trebala održati na jesen ove godine.

Dotad imamo brojne druge dokumentarce, igrane filmove i knjige koje govore o kraljevskoj obitelji i princezi Diani, a one najbolje smo izdvojili ovdje.

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori