Stigao je trailer za ljetnu romantičnu komediju Selene Gomez

Stigao je trailer za ljetnu
romantičnu komediju Selene Gomez

Ljetne komedije i ljubavne priče naš su najdraži odabir za filmsku večer za vrijeme toplijih mjeseci. Ove nas godine čeka poprilično smanjen broj filmskih naslova, ali jedan nas ipak posebno veseli. Upravo je izašao trailer za novu romantičnu komediju čija je producentica upravo Selena Gomez.

Popularnoj pjevačici to nije prvi put da se našla u ulozi izvršne producentice. Tu je titulu već imala na snimanju slavne serije ’13 Reasons Why’ čiju smo dramatičnu posljednju sezonu nedavno pogledali.

Zvijezda serije ‘Stranger Things’ u novoj ulozi

Posebno je ovo važna filmska premijera za Dacrea Montgomeryja koji se proslavio kao Billy u Netflixovoj seriji ‘Stranger Things’ koja je postala jedna od najuspješnijih ikad na tom streaming divu. Prva mu je to uloga nakon serije, a vjerujemo da želi izbjeći da ga serija kao mnoge glumce zauvijek obilježi.

Uz njega je glavno lice Geraldine Viswanathan koju je publika imala prilike gledati u komediji ‘Blockers.’

Viswanathan glumi Lucy, djevojku koja nikako ne može prestati razmišljati o svojoj prethodnoj ljubavnoj vezi u kojoj je emocionalno zaglavila. Upoznaje Nicka (Montgomery) i u njegovoj stanu odlučuje organizirati tzv. The Broken Hearts Gallery odnosno pop-up izložbu koja će prikazivati zaostale sitnice ljudi iz prekinutih veza. Njezina ideja započne cijeli niz priča zbog čega se i sama nađe suočena s novom ljubavnom vezom.

Ako se, ipak, odlučite za TV maraton onda provjerite dugačak popis najboljih serija ikad koje svakako trebate pogledati!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori