Teaser za triler ‘Last Night in Soho’ s Anyom Taylor-Joy izgleda genijalno

Teaser za triler ‘Last Night in Soho’ s Anyom Taylor-Joy izgleda genijalno

novi-filmovi-2021.-2022.-Last-Night-in-Soho

Film Last Night In Soho jedan je od najiščekivanijih filmskih naslova godine. Obzirom da ga režira Edgar Wright (Scott Pilgrim vs. The World), prašina oko psihološkog trilera se ne smiruje. Međutim, film je široj publici posebno zapeo za oko zahvaljujući glavnoj protagonistici koju utjelovljuje mlada Anya Taylor-Joy, zvijezda serije The Queen’s Gambit koja je u listopadu prošle godine postala jedna od najboljih serija ikad na Netflixu.

Psihološki triler s cool estetikom

Taylor-Joy pridružuje se Thomasin McKenzie. U prvom teaseru njezin lik, mlada Eloise, sanja ili pak zamišlja lik Taylor-Joy koja tumara trippy ulicama Londona 60-ih godina.

https://www.youtube.com/watch?v=WeoDL_6muqA

Još uvijek ne znamo točan tijek radnje u filmu odnosno o čemu se zapravo radi. Hororičan triler pratit će modnu dizajnericu Eloise koja se tajanstveno nađe u 60-im godinama prošlog stoljeća u kojim upoznaje Sandy, pjevačicu koja joj je u stvarnom životu, u sadašnjosti, idol. Iako prvotno uživa u osebujnom životu Londona tih godina, uskoro počinje shvaćati da nije sve kako je zamišljala. Uz Taylor-Joy i McKenzie, ostatak glumačke ekipe također je impresivan: Matt Smith (The Crown), Diana Rigg (Game of Thrones), Jessie Mei Li (Shadow and Bone), Terence Stamp (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children).

Film Last Night in Soho trebao bi izaći u listopadu 2021. godine, a ovdje smo izdvojili baš sve najuzbudljivije nove filmove do kojih odbrojavamo.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori