John Krasinski i Steve Carell vraćaju se zajedno na ekrane prvi put od kultnog The Officea

John Krasinski i Steve Carell vraćaju se zajedno na ekrane prvi put od kultnog The Officea

Otkad je ove jeseni napokon stigao na Netflix, The Office je osvanuo na novom valu popularnosti. Kao što je to slučaj bio sa serijom Friends, mjesto na streaming platformi legendarnoj je seriji 2000-ih godina omogućilo prisvajanje novih generacija gledatelja. Mnogi su od nas The Office tako ove godine odgledali prvi put u komadi, a još je više onih koji su s guštom iznova pogledali sve epizode. Posebice one s Johnom Krasinskim i Steveom Carellom koji su na ekranu imali posebno dojmljivu dinamiku kao mladi Jim Halpert i njegov menadžer Michael Scott, a iza kamera jednako simpatičan odnos koji obožavamo gledati u behind the scenes snimkama i bloopersima.

Upravo nam je stigla uzbudljiva filmska vijest koja će razveseliti brojne ljubitelje ova dva slavna protagonista – Krasinski i Carell ponovno će surađivati nakon gotovo 11 godina!

Film IF – Reunion Stevea Carella i Johna Krasinskog

Nakon što se proslavio režiserskim pothvatima u žanru hororaca franšizom A Quiet Place, John Krasinski vraća se svojim korijenima – komediji. Trenutno počinje raditi na svom najnovijem projektu, filmu IF koji radi za ključan produkcijski studio Paramount Pictures. Mnoge je obožavatelje razveselila vijest da se impresivnoj glumačkoj postavi Krasinskijevog filma IF pridružuje Carell, a budući da Krasinski režira, piše scenarij, producira, ali i glumi u filmu – to će biti prvi novi zajednički projekt ovog tandema iz Dunder Mifflina. Međutim, i bez Carella, jednog nam od najdražih glumaca u komedijama, IF krasi impresivna glumačka postava koju čine Ryan Reynolds (Deadpool), Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Fiona Shaw (Killing Eve), Alan Kim (Minari), Cailey Fleming (The Walking Dead) i Louis Gossett Jr. (Watchmen).

Iako se ljubitelji horor filmova ponajviše oslanjaju na Krasinskog za buduće jezive spektakle, ovaj se kreativac napokon vratio svom žanru komedije, ovoga puta s elementima fantazije. Još uvijek se vrlo malo zna o radnji novog filma IF, no, navodno će pratiti dijete koje iznova mora otkriti vlastitu maštu. Film se prvenstveno trebao zvati Imaginary Friends, a temelji se na originalnoj Krasinskijevoj zamisli. Film izlazi tek 17. studenog 2023. godine, no, vjerujemo da ćete, kao i mi, s nestrpljenjem iščekivati nove informacije!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori