Ljubavna priča princa Harryja i Meghan Markle postaje film

Ljubavna priča princa Harryja i
Meghan Markle postaje film

prince-harry-meghan-markle-1

Vjenčanje između princa i građanke više nije bajka, a ono princa Harryja i američke glumice Meghan Markle dobiva i svoju filmsku verziju. Naime, Lifetime snima film o njihovoj ljubavnoj priči – od samog početka pa do vjenčanja. Ova kabelska mreža službeno je najavila film Harry & Meghan: The Royal Love Story, direktorica programa Liz Gateley potvrdila je projekt na Television Critics Association. Još se ne zna datum premijere, no vjerujemo da će film pobuditi jednaku, ako ne i veću pozornost kao i film William & Kate: The Movie iz 2011. godine.

Harry & Meghan: The Royal Love Story

Film William & Kate: The Movie emitiran je večer prije velikog vjenčanja starijeg princa, što nas navodi na pretpostavku da bi se ovaj o ljubavnoj vezi Harryja i Meghan Markle mogao prikazati prije njihovog vjenčanja koje je zakazano za 19. svibnja 2018. Film donosi priču o godinu i pol njihove veze prije samog vjenčanja, a šuška se da će se film referirati i na prošli brak Meghan Markle i činjenicu da iza sebe ima jedan razvod. veliki je to korak za kraljevsku obitelj – osim što će se princ oženiti za građanku bez ikakvog kraljevskog porijekla, Amerikanku, glumicu, već i ženu koja iza sebe ima brak. Kraljevska obitelj ovakvim potezima približuje se narodu i svakako joj ovakvi potezi idu u prilog.

Bit će posebno zanimljivo vidjeti tko će glumiti glavne uloge, a tko će se pojaviti u ulogama sporednih, no bitnih likova kraljevske obitelji…

Meghan Markle

Foto: Getty Images

Učitati još
Zatvori