Film o kojem se ove jeseni najviše raspravljalo stiže na HBO Max
Film o kojem se ove jeseni najviše raspravljalo stiže na HBO Max

Film o kojem se ove jeseni najviše
raspravljalo stiže na HBO Max

Film o kojem se zasigurno najviše raspravljalo posljednjih mjeseci je Don’t worry darling, u domaćem prijevodu naslovljen Ne brini, draga. Riječ je o psihološkom trileru koji se već po najavi imena glavnog glumca našao na popisu najiščekivanijih filmskih naslova godine.

Naslovna uloga pripala je megapopularnom pjevaču Harryju Stylesu, a njegov novi izlet u filmske vode ipak nije dočekan s oduševljenjem. Što su kritičari imali za reći na njegovu interpretaciju lika mladog Jacka Chambersa, možete se prisjetiti ovdje.

Upravo je zahvaljujući radu na ovom filmu upoznao svoju trenutnu partnericu, glumicu i redateljicu Oliviju Wilde. Njihova ljubavna priča filmu je osigurala inicijalnu medijsku pažnju, no medijske stupce uoči premijere punili su prvenstveno članci koji su govorili o narušenom odnosu filmske ekipe.

Fama oko filma Don’t worry darling nije se stišala ni nakon premijere, no tada su pažnju plijenile mahom negativne kritike koje je zaprimio. Glavne zamjerke koje su tada iznesene odnosile su se na nedostatak originalnosti i predvidljivost radnje te nedostatak kemije između glavnih likova.

Publika je prema ovom filmu bila znatno blaža, o čemu svjedoči i aktualni rezultat na stranici Rotten Tomatoes. Film je u kinima ostvario solidan uspjeh, a svi oni koji ga do sada nisu pogledali (ili jednostavno žele utvrditi gradivo) to mogu učiniti od petka, 7. studenog na platformi HBO Max.

Učitati još
Zatvori