Nakon hit filma ‘The Guilty’, Jake Gyllenhaal vraća se u još jednom napetom trileru

Nakon hit filma ‘The Guilty’, Jake Gyllenhaal vraća se u još jednom napetom trileru

Jake Gyllenhaal tijekom posljednjih se dvadesetak godina nametnuo kao jedan od najinteresantnijih hollywoodskih glumaca. Otkad je odigrao jednu od svojih najpoznatijih uloga u filmu Donnie Darko, režiseri i producenti zaljubili su se u njegov pristup glumi i širokom dijapazonu uloge koje može pokriti. Najviše ga vežemo uz ljubavne ili psihološke drame, a prije nekoliko je mjeseci oduševio Netflixovu publiku u filmu The Guilty. Triler je nekoliko tjedana bio na listi top 10 najgledanijih filmova i serija na streaming servisu, a Gyllenhaalu je to komercijalno najuspješniji film od Nocturnal Animals u kojem je briljirao 2016. godine. Trenutno plijeni pažnju u velikom editorijalu s Lady Gagom u Varietyjevom Actors on Actors, a vijest da stiže novi napeti film s Gyllenhaalom u glavnoj ulozi zasigurno će oduševiti sve one koji su u jednom dahu pogledali The Guilty.

Oni oduševljeni filmom The Guilty imaju se čemu veseliti

Oko scenarija koji potpisuje John Glenn vodio se pravi rat između produkcijskih kuća, a na posljetku je najveću svotu ponudila produkcijska kompanija New Republic. Radnja filma zvuči itekako primamljivo svima koji preferiraju akcijske drame i trilere, a posebice one koje se vrte oko pljačkaških akcija.

The Guilty

Upravo tako zvuči film Cut and Run u kojem će Gyllenhaal ostvariti jednu od naslovnih uloga. Još uvijek se ne zna previše detalja o radnji, ali trebala bi pratiti grupu pljačkaša koji brodovima žele dostići ogromnu jahtu kako bi napravili pljačku života, ali nađu se u problemima kad zaista ukradu krivu stvar krivoj grupi ljudi. Druga lica filma nisu još otkrivena, ali ovo je svakako uzbudljiv početak!

Ovo je tek jedan u nizu projekata u kojem ćemo gledati ovog glumca koji je tijekom karijere bio nominiran za Zlatni globus pa i Oscara. Osim filma Cut and Run, Gyllenhaal će glumiti i u filmu Guya Ritchieja The Interpreter, kao i u pandemijskom trileru The Division.

Učitati još
Zatvori