Brad Pitt i Sandra Bullock prvi će put zajedno glumiti i to u jednom od najiščekivanijih filmova

Brad Pitt i Sandra Bullock prvi će put zajedno glumiti i to u jednom od najiščekivanijih filmova

Kad pomislimo da onu hollywoodsku A listu u klasičnom smislu, pri vrhu iste se uvijek moraju naći Sandra Bullock i Brad Pitt. Još ih od 90-ih godina gledamo u nekim od najvećih filmskih hitova tijekom godina, a sad će napokon zajedno nastupati u novom filmskom ostvarenju!

Sad bez zadrške možemo reći da će u najnovijem filmu Davida Leitcha, ‘Bullet Train’, glumiti samo najveće aktualne zvijezde. Uz Brada Pitta i upravo uključenu Sandru Bullock, u filmu ćemo gledati i Lady Gagu u manjoj ulozi te, Michaela Shannona, Aarona Taylora Johnsona i Zazie Beetz.

film Bullet Train - Brad Pitt

Film ‘Bullet Train’ temeljit će se na japanskom romanu ‘Maria Beetle’ autora Kotaro Isake. Radnja prikazuje pet ubojica koji se nađu u istom brzom vlaku iz Tokyja za Morioku i njihove međusobne konflikte. Trenutno nije izašao ni engleski prijevod knjige, ali zasigurno ćemo ga pročitati.

Interesantno je da, iako su već desetljećima najjači filmski glumci, Pitt i Bullock nisu imali priliku glumiti zajedno. Jedino što ih u glumačkom smislu veže je činjenica da je Bullock glumila u spin offu klasika ‘Ocean’s Eleven.’ Ovakvu kombinaciju nećemo propustiti i jedva čekamo prve teasere i trailere za film!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori