Goran Bogdan ‘pokazao sve čari’ u novoj Netflixovoj romantičnoj komediji
Goran Bogdan ‘pokazao sve čari’ u novoj Netflixovoj romantičnoj komediji

Goran Bogdan ‘pokazao sve čari’ u novoj Netflixovoj romantičnoj komediji

Za Dan žena na Netflix je stigla  romantična komedija Faraway. U njoj je glavna uloga povjerena Naomi Krauss, a ona je ovoga puta odigrala ženu koja se nakon majčine smrti zaputi na putovanje koje će joj vratiti vjeru u život i otvoriti vrata novoj ljubavi.

S našeg gledišta, osebujnost ovog filma krije se u tome što glavna junakinja Zeynep avanturu života doživljava na hrvatskoj obali. Tamo se zaputila nakon što joj je majka u nasljedstvo ostavila kuću na otoku. Gledatelji će tako dobiti priliku uživati u predivnim kadrovima naše obale, posebice otoka Šolte i Brača, na kojima se odvilo snimanje. Budući da se radi o višejezičnom filmu, gledatelji će čuti i više jezika koji se koriste u njemu, uključujući engleski, njemački, turski i hrvatski.

Glavna muška uloga u filmu Faraway povjerena je domaćem glumcu Goranu Bogdanu, a u najavnom videu nam postaje jasno kako se za nju nije libio pokazati “sve svoje čari”. Zahvaljujući njegovom liku otočanina Josipa, glavna protagonistica će dobiti priliku udahnuti novi život svojoj sumornoj svakodnevici

Prvotne kritike film su okarakterizirale kao prosječnu ‘feel good’ komediju te još jednim u nizu ostvarenja koja rekreiraju format koji je uspješno postavio film Jedi, moli, voli. Kao najveća prednost ovog filma istaknuti su predivni kadrovi koji slave ljepote naše zemlje. Premda predvidljiv, film u pozadini skriva priču o ženi željnoj promjene te je prava šteta što scenarij nije razrađen u cijelosti.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori