Nakon što je potvrđena treća sezona hit serije ‘Euphoria’, poznati su i prvi detalji

Nakon što je potvrđena treća sezona hit serije ‘Euphoria’, poznati su i prvi detalji

Serija Euphoria definitivno je postala teen drama generacije. Nedavno smo mogli pogledati finale druge sezpone, a autori su najavili da definitivno dolazi i treća sezona. Još uvijek nije poznato kada, no već postoje brojne glasine kako bi to trebalo biti 2024. godine. I dok nestrpljivo iščekujemo nove epizode, potvrđeno je kako je druga sezona privukla dvostruko više gledatelja nego prva te je serija oborila mnoge rekorde.

Iako se o samoj priči još uvijek ne zna mnogo, već je sama ova informacija oduševila fanove serije. Naime, nakon finala druge sezone pojavile su se kritike na račun autora, budući da su brojne priče ostale nedovršene. Sada je i službena potvrda nove sezone dala do znanja kako to neće ostati na tome.

Dobro poznata glumačka ekipa

Potvrđeno je da ćemo gledati staru glumačku ekipu, stoga je za pretpostaviti kako će se neke stvari uspjeti doći do raspleta. Sama priča prati skupinu tinejdžera koji se suočavaju s problemima koji zapravo u njihovoj dobi ne bi trebali postojati. Zloupotreba droge i alkohola, obiteljski problemi i razoreni odnosi među ljudima u središtu su ove HBO-ove drame koju hvale brojni kritičari. Seriju nazivaju izuzetno realističnim prikazom onoga što se među mladima danas često i događa.

Gavnu ulogu ima Zendaya kojoj je upravo uloga tinejdžerke Rue bila ona koja joj je promijenila život. Veoma brzo je postala jedna od najhvaljenijih glumica svoje generacije. Ususret trećoj sezoni izjavila je kako se nada da će njen lik ipak pronaći određen mir i istražiti što sve život nudi kada u njegovom središtu nije ovisnost o drogama.

Paralelne priče

Treća sezona serije Euphoria trebala bi ponovno u središtu priče imati dobro poznate likove koje su utjelovili glumci Zendaya, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Jacob Elordi i brojni drugi. Budući da je dio likova u završnici druge sezone ostao s one strane zakona i, posljedično, u zatvoru, moguće je da će radnja paralelno pratiti i njihove priče. Brojni fanovi također očekuju kako će neki likovi u novim epizodama dobiti ponešto više prostora, no za odgovore na neka od ovih pitanja ipak ćemo trebati pričekati prvi trailer.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori