Pronašli smo nešto na što neće ostati imun niti jedan obožavatelj serije ‘Euphoria’

Pronašli smo nešto na što neće ostati imun niti jedan obožavatelj serije ‘Euphoria’

Euphoria-specijal-Maddie

Otkad je druga sezona počela izlaziti krajem siječnja, tinejdžerska serija Euphoria postaje sve bolja iz epizode u epizodu. Ovih se danas potegnula i rasprava je li doista bolje objaviti sve epizode sezone u jednom ili iščekivanje iznova potpaljivati svakih nekoliko dana jer se već tjednima redaju reakcije publike na svako novo poglavlje Euphorije, iz tjedna u tjedan i nema efekta velikog uzbuđenja koje se odmah ispuše.

Upravo je taj kontinuitet razlog zašto je priča Sama Levinsona već uvjerljivo obilježila svijet serija u 2022. godini, a kakvi nam god noviteti uslijedili, ne sumnjamo da će se Euphoria narednih mjeseci uporno nalaziti na popisima najboljih.

Čini nam se da su i obožavatelji serije ove sezone posebno investirani o priču o mladoj Rue (Zendaya) koja se bori s ovisnošću o drogama, dok paralelno navigira klasičnim svijetom tinejdžera i prijateljima koji također imaju mračne epizode i obilježeni su brojnim životnim iskustvima, pa čak i tako mladi.

Druga sezona približava se kraju, ali naišli smo na nešto što bi vas moglo još malo zadržati u Euphorijinom mjehuriću i što i mi želimo imati na svojoj polici. U nastavku zavirite u set knjiga o Euphoriji koje je izbacila produkcijska kuća A24.

Ako ste fascinirani šminkom, modom, estetikom serije i njezinim likovima, ovaj će vas set knjiga jednostavno osvojiti.

Svijet Euphorije u coffee-table setu knjiga

Merch posvećen ovoj seriji sigurno možete naći na svakom kutku, a nedavno je i glavna make up artistica otkrila da pokreće vlastiti brend šminke za kojim će, ne sumnjamo, nastati prava pomama. Međutim, ako ste među ljubiteljima knjiga i volite bogatiti svoju kolekciju coffee table knjiga, onda bi vas mogao oduševiti set koji je pripremila produkcijska kuća 24.

Set inspiriran serijom donosi osam knjiga i na više od 1000 stranica donosi neispričane priče iz Euphorijine prve sezone, scenarije Sama Levinsona za svaku epizodu, ali i nikad viđene vizuale brojnih kreativaca iza serije.

Osim što svaka knjiga uključuje scenarij za pojedinu epizodu, ono što nas posebno veseli su razgovori s make up artisticom Doniellom Davy, kostimografkinjom Heidi Bivens, koreografom Ryanom Heffingtonom, kinematografom Marcellom Revvom – ljudima iz svih aspekata serije zbog kojih je Euphoria i postala hit kakav je. Tu su još priče i tzv. vision board s glazbenom ekupom, scenografima, a i dva glavna lica – Hunter Schafer i Zendayom.

Razlog više po čemu su knjige posebne su stvarni crteži Hunter Schafer (Jules) iz serije, stranice iz albuma Sydney Sweeney (Cassie) koji smo također vidjeli, moodboard Barbie Ferreire (Kat) i behind the scenes fotografije koje su snimili Maude Apatow (Lexi) i Jacom Elordi (Nate).

Trenutno je dostupna knjiga s vizualima i scenarijima prve sezone, a pretpostavljamo da će uskoro doći i ona posvećena drugoj. Međutim, način na koji je ‘Euphoria’ knjiga koncipirana, s prvobitnim vizijama i ciljevima svih koji su na njoj radili razlog je zašto bismo je voljeli imati u kolekciji. Više informacija o knjizi pogledajte ovdje.

Foto: A24

Učitati još
Zatvori