‘El Camino: Breaking Bad Movie’ ima teaser i datum objavljivanja

‘El Camino: Breaking Bad Movie’
ima teaser i datum objavljivanja

El Camino: Breaking Bad Movie

Kad je Bob Odenkirk potvrdio da je film Breaking Bad snimljen, nitko nije mogao očekivati ​​da će nove informacije, a i teaser trailer stići ovako rano. No, Netflix je otkrio sve detalje, posebno naslov i datum izlaska.

Film se zove se El Camino: Breaking Bad Movie i premijerno se prikazuje 11. listopada 2019. na Netflixu. Kratki jednominutni teaser otkriva da je Skinny Pete (Charles Baker) ispitivan o tome gdje se nalazi Jesse Pinkman (Aaron Paul). Ako se sjećate, to je El Camino kada Pinkman pobjegne iz nacističkog naselja, gdje je bio zatvoren i prisiljen kuhati meth. Kad smo ga zadnji put vidjeli, vrištao je od radosti dok je vozio ka slobodi.

Sinopsis filma na stranici Netflix kaže da bjegunac Jesse Pinkman (Aaron Paul) bježi od svojih otmičara, zakona i svoje prošlosti. Temeljem svega što smo do sada čuli , to je prilično očekivano.

Kako ističu, današnja najava je preuranjena, a potaknuta je novim intervjuom s Paulom u New York Timesu koji je potvrdio sve gore navedene detalje. Pogledajte teaser trailer:

Učitati još
Zatvori