Ekipa serije One Tree Hill okupila se u novom božićnom filmu

Ekipa serije One Tree Hill okupila se
u novom božićnom filmu

Vrijeme blagdana je sve bliže, a s njima i sve ono što najviše volimo kada je riječ o Božiću. To su fina hrana, druženje s najmilijima, ukrašavanje toplog doma – i božićni filmovi, koji će cijelu priču zaokružiti. Brojni kanali već su krenuli s emitiranjem dobrih starih klasika, Netflix lansira svoje vlastite božićne filmove, a tu su i kabelski programi poput Hallmarka, Dive ili Lifetimea koji svake godine vrte svoje, stare ili nove, TV filmove kojima je glavni motiv božićna ljubavna romansa.

Glumci koje pamtimo iz One Tree Hilla u filmu The Christmas Contract

Jedan je film, najavljen na Lifetime kanalu, privukao pozornost svih obožavatelja serije One Tree Hill. Naime, The Christmas Contract okupio je na jednom mjestu čak pet glumaca koji su kroz devet sezona odglumili poznate likove. Hilarie Burton, Danneel Ackles, Robert Buckley, Antwon Tanner i Tyler Hilton pojavit će se i u božićnom filmu u kojem Hilarie Burton glumi Jolie, web dizajnericu koja se za blagdane vraća u svoj rodni grad, nakon velikog prekida. Budući da njen bivši dovodi novu curu za proslavu blagdana, njena najbolja prijateljica odvjetnica Naomi (Danneel Ackles) predlaže da povede njenog brata Jacka (Robert Buckley) i smišlja božićni ugovor za ovaj lažni par.

Nije uopće upitno da će se njih dvoje na kraju zaljubiti, a kako će se velika ljubav dogoditi doznat ćemo 22. studenog kad je zakazana TV premijera filma.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori