Stiže druga sezona serije ‘Firefly Lane’!

Stiže druga sezona serije
‘Firefly Lane’!

Firefly Lane

Kad je u veljači na Netflix stigla serija Firefly Lane, gotovo je preko noći postala hit među gledateljima. Dirljiva priča o prijateljicama koje su utjelovile Katherine Heigl i Sarah Chalke dobit će uskoro i drugu sezonu, potvrdile su glumice jučer u Zoom najavi!

erija-Firefly-Lane-nova-serija-na-Netflixu

‘Firefly Lane’ adaptacija je popularnog bestselling romana autorice Kristin Hannah. Netflixova serija prikazivat će Tully (Heigl) i Kate (Chalke), dvije žene koje pratimo od njihove 14. godine do 40-ih u kojima navigiraju kroz uspone i padove u brakovima, karijerama i vlastitom prijateljstvu. Kad su se upoznale kao 14-godišnjakinje bile su potpune suprotnosti. Tully glasna i uporna, a Kate sramežljiva i tiha. U konačnici ih je spojila životna tragedija zbog koje su ostale zauvijek bliske. Iako jedna krene putem karijere i novca, a druga odabire brak i majčinstvo, ostaju bliske sve do jedne finalne kušnje.

Datum izlaska druge sezone još nije poznat, ali nadamo se da ćemo je gledati krajem 2021. ili početkom sljedeće godine. Sve naše dojmove o seriji i zašto je baš odličan izbor za pogledati s prijateljicama, pročitajte ovdje!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori