Stiže druga sezona hit serije ‘Bridgerton’

Stiže druga sezona hit serije
‘Bridgerton’

Netflix serija Bridgerton

Za sve one koji su ‘Bridgerton’ odavno odbingeali, u međuvremenu nabavili knjige i počeli gledati sve ostale serije nalik Netflixovom hitu – potvrđena je i druga sezona hit priče u produkciji Shonde Rhimes.

Povijesna zabavna drama nastala je po romanima Julije Quinn, a istovremeno je prva serije Shonde Rhimes (koja potpisuje još barem jednu seriju koju ste gledali u životu gledali poput ‘Uvoda u anatomiju’ itd.) na Netflixu. Iz produkcijske kompanije najavili su drugu sezonu u stilu Bridgertona.

Druga sezona serije ‘Bridgerton’

Najava u obliku pisma Lady Whistledown (lika iz serije) glasi: “Dragi čitatelji, puno je najnovijih tračeva pa mi je čast prenijeti vam vijest: ‘Bridgerton’ će se službeno vratiti s drugom sezonom. Nadam se da ste sačuvali bocu likera za ovu divnu priliku.”

Nadalje ‘Lady Whistledown’ piše da druga sezona serije ‘Bridgerton’ počinje s produkcijom na proljeće, kao i da će se fokus priče prebaciti na Lorda Anthonyja Bridgertona koji želi dominirati novom društvenom sezonom.

Prisjetimo se, priča prve sezone je smještena u London na ljeto 1813. godine. Došlo je vrijeme kad bi muškarci i žene iz bogatih obitelji trebali pronaći potencijalne partnere koji su prikladni statusom. Fokusirani smo na protagonisticu Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), najstariju kći moćne obitelji iz Bridgertona, kojoj potraga za mužem mora biti prioritet. Daphne se nada da će kao i svoji roditelji uspjeti pronaći nekoga tko će joj se zaista svidjeti i u koga će se zaljubiti. Kad u njezin svijet ušeta netipični vojvoda od Hastingsa (Rege-Jean Page), o kojem se priča koješta, Daphneina se potraga za suprugom drastično mijenja.

Vjerujemo da će mnogi od vas početi odbrojavati, a sve naše dojmove o ‘Bridgertonu‘ pročitajte ovdje.

Foto: IMDb, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori