Prvi pogled na novu sezonu serije ‘Emily in Paris’

Prvi pogled na novu sezonu serije
‘Emily in Paris’

Vraća se Netflixova hit serija koja je potaknula pravu lavinu reakcija! Emily in Paris uskoro će osvanuti na streaming platformi u novom izdanju s drugom sezonom. Nakon gotovo godinu dana od prvih epizoda, hit serija s Lily Collins u glavnoj ulozi nastavlja priču o Amerikanki koja je preselila u Pariz. Prve fotografije izgledaju prepuno upečatljivih fashion trenutaka, a za oko su nam zapeli i neki novi likovi.

Druga sezona serije Emily in Paris još uvijek nema službeni sinopsis, ali znamo nekoliko detalja koji zvuče poprilično intrigantno. Ljubavni trokut između Emily, Francuza Gabriela i njegove djevoke Camille se nastavlja. No, Emily uskoro upoznaje intresantnog kolegu na satovima francuskog jezika. Nova sezona premijeru će doživjeti do kraja ove godine, a izlazi 10 epizoda po trideset minuta.

Prisjetimo se, serija je izazvala bujicu negativnih reakcija zbog brojnih uključenih stereotipa, ali dio je publike i kritike pak tvrdio da se radi o još jednom hitu Darrena Stara (Sex and the City). Unatoč miješanim kritikama, osvojila je dvije nominacije za nagradu Emmy.

Više o tome kako se preko noći pretvorila iz najiščekivanije u najomraženiju seriju pročitajte ovdje.

No, mnogi su se gledatelji zaljubili u Lily Collins u ulozi šašave Amerikanke Emily, šik francuske modne kombinacije i prekrasne kulise Pariza u kojem je serija snimana. Ne sumnjamo da će i ova sezona izazvati pravi mali spektakl među kritičarima i gledateljima!

Foto: Netflix / Instagram

Učitati još
Zatvori