Znamo kad stiže druga sezone jedne od najboljih serija 2021.

Znamo kad stiže druga sezone jedne od
najboljih serija 2021.

Duhovita i dinamična, puna zagonetki, prevrata i odličnih momenata, serija Only Murders in the Building prošle je godine bila neočekivano iznenađenje koje je oduševilo i kritiku i publiku. U glavnim ulogama nalazi se ultimativni comedy trio koji niste znali da trebate – Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short. Bivša Disney zvijezda i kultni filmski komičari možda zvuče nespojivo, no savršeno funkcioniraju u ulozi troje susjeda koji se ne poznaju, ali dijele jednu strast – priče o stvarnim zločinima. Kada se u njihovoj zgradi na Upper West Sideu u New Yorku dogodi ubojstvo, trio se spletom okolnosti nađe upravo u jednoj takvoj, bizarnoj true crime priči.

Prva sezona donijela nam je deset epizoda kroz koje smo pratili Olivera, Mabel i Charlesa koji zajedno istražuju ubojstvo u The Arconiji i pokreću vlastiti true-crime podcast – Only Murders in the Building. Uz fantastični trio, odličnih sporednih glumaca također ne nedostaje među kojima se posebno ističe mala grupa fanova podcasta.

Kad stiže druga sezona serije Only Murders in the Building?

Nakon velikog cliffhangera na kraju prve sezone, bilo je jasno da možemo očekivati nastavak. Prvi pogled na drugu sezonu donijele su nam fotografije za snimanja, a otkrivena su i neka od novih lica koje možemo očekivati. Ostalo je samo jedno pitanje – kada stiže druga sezona?

Za sve obožavatelja serija i murder mystery žanra, datum izlaska otkrivan je jednostavnom zagonetkom. Kako bismo otkrili kada stiže druga sezona serije Only Murders in the Building, sve što smo trebali je na fotografiji lifta u The Arcadiji uočiti brojeve koji svijetle. Zagonetka je donijela nekoliko mogućih rješenja, zbog čega je brzo stigla i službena potvrda od naša tri junaka. U kratkom i duhovitom videu, Selena, Steve i Martin vraćaju nas na početak, u lift u kojem je sve počelo, a nakon zatvaranja vrata otkrivamo i da druga sezona stiže 28. lipnja.

Novo ubojstvo u The Arcadiji, novi zapleti i neočekivani prevrati, novi likovi i tri omiljena detektiva amatera – jedva čekamo!

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori