Stigao je prvi trailer za novu sezonu ‘Emily in Paris’

Stigao je prvi trailer za novu sezonu
‘Emily in Paris’

Kad je izašla prošle jeseni, Emily in Paris izazvala je odjek kakav dugo nismo vidjeli za jednu serije takvog light karaktera. S Lily Collins u glavnoj ulozi, pariškim šikom i specifičnim modnim izričajem, serija je u kratko vrijeme prikupila ogromnu pažnju gledatelja. Nakon premijere, našla se na meti kritičara koji su joj mnogošto zamjerili, ali unatoč tome, značajan se dio publike zaljubio o priču o Amerikanki koja stiže u Pariz poslom, susreće se s izazovima novog života i ljubavnim trokutom.

Nešto više od godinu dana kasnije, stiže nam druga sezona, a upravo smo dobili službeni trailer!

Prošla sezona ostavila nas je s mnogo upitnika, a najviše ih se tiče Emilynog ljubavnog statusa. Trailer otkriva da se ambiciozna Amerikanka muči s osjećajem krivnje nakon afere s Francuzom Gabrielom (Lucas Bravo) koji je tek prekinuo s Camille (Camille Razat). Ljubavni trokut nastavlja se, a Emily je našla podršku na najneočekivanijem mjestu – kod svoje stroge šefice Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu). U svemu tome, izgleda da naša protagonistica ima i novu ljubavnu simpatiju, šarmantnog Alfieja kojeg glumi Lucien Laviscount.

Službeni sinopsis za drugu seriju glasi: “Sad kad se uživjela u svoj život u Parizu, Emily sve bolje navigira gradom, ali bori se s brojnim aspektima francuskog lifestylea. Nakon što se uplela u ljubavni trokut sa svojim susjedom i njezinom prvog pravom francusko prijateljicom, Emily je odlučna u tome da se želi fokusirati na posao – koji je sve kompleksniji svakim danom. Na satu francuskog, upoznaje još jednog doseljenika, Alfieja, koji je istovremeno nervira, ali i intrigira.”

Serija dolazi 22. prosinca, a ne sumnjamo da će ponovno izazvati bombastične reakcije.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori