Pogledajte prvi trailer za novu sezonu hit serije ‘Bridgerton’

Pogledajte prvi trailer za novu sezonu hit
serije ‘Bridgerton’

Kad govorimo o svijetu streaminga i serija, u posljednjih godinu dana bilo je doista nekolicina naslova koja se profilirala u komercijalno najuspješnije i najgledanije serije. Unutar gotovo svakog žanra govorilo se o nekom hitu pa tako i u žanru povijesnih drama. Posljednjih nekoliko tjedana puno se piše o HBO-jevoj uspješnicu The Gilded Age, ali bez sumnje možemo uprijeti prstom u jedan naslov: Bridgerton! Serija iz produkcije Shonde Rhimes doslovce je u nekoliko dana osvojila sve liste najgledanijih noviteta i uvrstila se u jednu od najpopularnijih serija posljednjih godina. Njezina su glavna lica postala zvijezde preko noći, a posebice Rege Jean Page koji je čak postao i kandidat za ulogu Jamesa Bonda.

Druga sezona Bridgertona stiže 25. ožujka

Nakon godinu dana, Bridgerton se vraća s prvim trailerom za drugu sezonu, a to je, očekivano, potaknulo oduševljenje obožavatelja.

Trailer nam daje sneak peek u novi romansu koja će biti u srcu radnje – onu između Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) i novog lica serije Kate Sharme (glumi je Simone Ashley koju smo gledali u izvrsnoj britanskoj seriji Sex Education). Također, prvi pogled na događanja nove sezone otkriva da će se radnja dublje fokusirati na samu Lady Whistledown, nekoć anonimne kroničarke društvene kreme toga doba.

Simone Ashley

Serija nastala po hit knjigama Julije Quinn zasigurno će se još godinama prikazivati, tako je barem Shonda Rhimes svojevremeno izjavila za Variety, a druga sezona stiže na Netflix 25. ožujka!

Foto: IMDB, Netflix

Učitati još
Zatvori