Oko filma ‘House of Gucci’ vlada veliki hype – donosimo novi pogled u najiščekivaniji film godine

Oko filma ‘House of Gucci’ vlada veliki hype – donosimo novi pogled u najiščekivaniji film godine

Čim je Lady Gaga objavila prvu službenu fotografiju sa seta snimanja novog filma Ridleya Scotta, naslovljenu jednostavno “Signore e signora Gucci”, svi su poludjeli za pričom, za kostimima, za glavnim glumcima. House of Gucci trenutno se snima u Milanu, a Lady Gaga i Adam Driver (kao i ostatak glumačke postave – Al Pacino i Jared Leto), svaki su dan na ulicama talijanske prijestolnice mode.

House of Gucci je već najrazvikaniji film ove godine

Lady Gaga je Patrizia Reggiani koja je optužena za planiranje ubojstva svojeg supruga Maurizija Guccija (Adam Driver), unuka slavnog osnivača modne kuće Gucci, a njihova životna priča punila je novinske stupce 70-ih i 80-ih godina jednako kako i ova filmska reinkarnacija sada okupira zanimanje javnosti. Patrizia i Maurizio, tada poznati kao “Mauizia”, trošili su basnoslovne sume novca na zabave, automobile, privatne otoke i brojne nekretnine, sve dok Maurizio nije napustio obitelj zbog mlađe žene. Pretpostavlja se da je razvod bio okidač za planiranje ubojstva za koje je Patrizia u konačnici provela 18 godina u zatvoru.

Fotografije koje su do sada izašle u javnost sa seta u Milanu uključuju galantne outfite koje Lady Gaga i Adam Driver tako dobro nose. Patriziju Reggiani su opisivali kao “milansku Elizabeth Taylor”, uvijek u oblaku parfema, s tamnim naočalama i niskama bisera, a kostimi sa seta pričaju svoju priču.

Premijera je planirana za studeni 2021. godine, što znači da nas čeka još odličnih fotki sa snimanja prije nego što dobijemo uvid u najiščekivaniji film godine.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori