Novu sezonu serije Dnevnik velikog Perice od jeseni ponovno gledamo na HTV-u
Novu sezonu serije Dnevnik velikog Perice od jeseni ponovno gledamo na HTV-u

Novu sezonu serije Dnevnik velikog Perice od
jeseni ponovno gledamo na HTV-u

Među brojim vijestima o stranim naslovima, obradovala nas je ona domsćih terena. Riječ je o početku snimanja  druge sezone hvaljene serije Dnevnik velikog Perice, inspirirane legendarnim filmom Tko pjeva, zlo ne misli.

Prikazivanje serije u trajanju od šest epizoda na HRT-u očekuje se na jesen, a prvi kadrovi snimljeni su u zagrebačkoj Građevinskog školi, gdje je snimana scena probe benda u 1967. godini, kada se i odvija radnja druge sezone.

Dnevnik velikog Perice
Dnevnik velikog Perice

Što nam donosi nova sezona?

Perica i Nada su u sretnom braku, postali su roditelji, a Peričina karijera je na vrhuncu. No povratak velikog glazbenog menadžera u Zagreb unijet će promjene u živote glavnih junaka serije.

Vrijeme je to novih glazbenih pravaca, kada je rock’n’roll počeo svoj uspon i na domaćem terenu pa ćemo tako imati prilike vidjeti kako svoje mjesto na glazbenoj sceni traže mladići iz benda Sateliti.

Dnevnik velikog Perice
Dnevnik velikog Perice

Tko čini glumačku ekipu?

Naslovne uloge iz prve sezone nastavljaju Živko Anočić kao Perica Šafranek, Iva Babić kao Nada Šafranek te Mirjana Bohanec Vidović kao Ana Šafranek. Na malim ekranima će im se pridružiti i Csilla Barath Bastaić, Dušan Bučan, Nikola Kojo, Ana Begić Tahiri, Goran Navojec, Pjer Meničanin i Hana Hegedušić.

U ulozi menadžera Eddyja Fullera gledati Radu Šerbedžiju, koji se ovom ulogom nakon dosta vremena vraća na domaće male ekrane.

Režiju i ovoga puta potpisuje Vinko Brešan, koji otkriva kako su se likovi iz prve sezone razvili te nas sada očekuju novi zapleti ali i novi likovi. Snimanje će, kaže Brešan, trajati 54 dana i to uglavnom u Zagrebu te nešto u Opatiji i Rijeci.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori