Hrvatski film koji će srušiti sve rekorde gledanosti
Hrvatski film koji će srušiti sve rekorde gledanosti

Hrvatski film koji će srušiti
sve rekorde gledanosti

U kina stiže film ‘Divljaci’, akcijska komedija o kojoj se dosta govorilo još i prije kraja snimanja. Film će se na velikim platnima pojaviti za manje od mjesec dana, 2. lipnja 2022. godine. Radnja filma odvija se uoči finala Svjetskog nogometnog prvenstva u ljeto 2018. godine i dobiva svoj vrlo neočekivan preokret.

Ususret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opće „ludilo“, a to je ludilo ponijelo i naše glavne junake: Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) odluče se na pljačku kako bi nabavili novac za put u Rusiju. Bježeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom pa u šumi zalutaju u teroristički kamp.

U akcijskoj komediji ‘Divljaci’ isprepliću se lokalni i globalni motivi, a uvijek aktualnoj temi, temi terorizma pristupa na jedinstveni način, s puno humora i akcije, što ‘Divljake’ čini autentičnom hrvatskom akcijskom komedijom. U filmu još glume Ivan Ožegović, Dejan Aćimović, Slavko Sobin, Mijo Jurišić, Nerman Mahmutović, Maja Jurić te Damir Kustura.

Scenaristi su Velimir Grgić, Dario Lonjak te Ivo Balenović, dok je producent Jozo Patiljak (Alka film). Autorski tim na filmu je radio pune četiri godine, a napisali su čak 150 verzija scenarija. Sudeći po prvom traileru, baš kao i ekipi koja stoji iza filma, izgleda kako ćemo napokon dobiti film u kojem nećemo gledati stalno iste i prožvakane teme.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori