Dawson’s Creek za 15 dana stiže na Netflix

Dawson’s Creek za 15 dana
stiže na Netflix

Dawson's Creek dolazi na Netflix

“I don’t wanna wait for our lives to be oveeerrr…”

Ako ste umjesto čitanja i vi u glavi otpjevali ovaj početak uvodne pjesme popularne tinejžerske serije Dawson’s Creek koja je žarila i palila TV ekranima diljem svijeta 90-ih, onda će vas sigurno obradovati vijest da 15. siječnja 2021. stiže na Netflix.

Dawson’s Creek definitivno bingeamo u siječnju

Savršeni binge materijal odvest će nas u prošlost, u bezbrižnije tinejdžerske dane. Da je serija daleko od maestralno izvedenog sadržaja, to nije ni važno – malo light tematike svakako će nam dobro doći da odagnamo misli od svega što se događalo u posljednje vrijeme.

Dawson's Creek dolazi na Netflix

Svi su bili malo zaljubljeni u Paceya

Dawson’s Creek iznjedrio je čak nekoliko zvijezda koje su svoju karijeru nastavile daleko od ove tinejdžerske serije. Katie Holmes glumila je Joey, Michelle Williams je bila Jen, a Joshua Jackson ‘zločesti dečko’ Pacey – jedino James Van Der Beek u ulozi Dawsona nije uspio ostvariti zvjezdaniji status od svojih kolega.

Iako je Dawson trebao postati objekt žudnje, svi koji su pratili Dawson’s Creek ipak su se nepovratno zaljubili u Joshuu Jacksona, odnosno Paceya, koji se iz sezone u sezonu najviše mijenja i postaje jedan od najzanimljivijih likova.

Obožavali smo svih 6 sezona pratiti tko je s kim i kako su se u toj vezi našli. Prava sapunica nije prestala iznenađivati svojim zapletima dok su glavni likovi pronalazili svoje mjesto u životu, a realističnost nekih situacija nagnala je mnoge da se pronađu u pojedinim scenama.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori