CineHorror donosi najiščekivanije horor filmove ove sezone

CineHorror donosi najiščekivanije
horor filmove ove sezone

CineHorror_17

Sinoć su u svi posjetitelji CineHorrora nastojali biti što tiši, no uzalud. CineStar kina su okupirali zastrašujući zombiji koji su istovremeno izazvali strah, jezu, vrištanje ali i oduševljenje pa su se svi htjeli s njima fotografirati.

CineHorror

Na programu trećeg CineHorrora bila je premijera filma ‘Mjesto tišine’ s Emily Blunt u glavnoj ženskoj ulozi. Zanimljivo je da je redatelj filma analizirao sve zvukove koje jedna obitelj može stvoriti te ih je podijelio na sigurne i nesigurne s čime savršeno manipulira  osjećajem kako bi izazvao jezu i strah. Bio je to nevjerojatno zabavan i maštovit proces – dodao je scenarist. Ovaj nadnaravni i napeti horor u distribuciji Blitza, možete pogledati u svim CineStar kinima, a kupnja ulaznica moguća je i online

CineHorror_16

CineHorror_15

CineHorror, projekcija horor filmova četvrtkom zaživjela je među ljubiteljima ovog žanra koji obožavaju da ih obuzme adrenalin, osjećaj euforije i napetosti, stoga ni ne čudi da se za svaki CineHorror traži ulaznica više. Partner projekcije Converse za dvoje najsretnijih pripremio je ruksak na poklon, a svaki posjetitelj dobiva na dar i horor DVD. Dostupan je i specijalan ‘Strava meni’. CineHorror je za početak dostupan u četiri grada i to u CineStaru – Branimir centar Zagreb, Tower Center Rijeka, Portanova Osijek te Joker u Splitu. Spremite se na maksimalnu dozu napetosti i strave te kupite svoje ulaznice za idući CineHorror i film Slučaj iz zemlje duhova, 19.04.2018. s početkom u 19 sati jer broj mjesta je ograničen.  Online kupnju ulaznica možete napraviti ovdje.

CineHorror_14

CineHorror_13

CineHorror_12

CineHorror_10

CineHorror_9

CineHorror_11

CineHorror_8

CineHorror_7

CineHorror_6

CineHorror_5

CineHorror_4

CineHorror_3

CineHorror_2

CineHorror_1

Foto: promo

Učitati još
Zatvori