Chris Rock se napokon osvrnuo na šamar Willa Smitha
Chris Rock se napokon osvrnuo na šamar Willa Smitha

Chris Rock se napokon osvrnuo na
šamar Willa Smitha

U nedjelju će po 95. put biti uručeni Oscari, a mediji još uvijek bruje o incidentu koji je obilježio prošlogodišnju dodjelu prestižnih zlatnih kipića. Riječ je o fizičkom obračunu dvojice komičara – Willa Smitha i Chrisa Rocka.

Gotovo godinu dana nakon što je Chris Rock napadnut na pozornici, konačno je progovorio o zloglasnom trenutku u svojoj novoj specijalnoj komediji Selective Outrage.

Selective Outrage

Riječ je o prvom live stand up nastupu upriličenom na Netflixu, u kojem se komičar pozabavio širokim spektrom pitanja, uključujući woke kulturu, Meghan Markle i obitelj Kardashian te aktualnu političku scenu. Ipak, najveće zanimanje izazvala je njegova reakcija na sukob sa Smithom, a Rock je ovom prilikom priznao kako je pljuska itekako boljela. “Znam da svi žele znati je li šamar bolio. Kvragu, da, bolio je. Pa Smith je glumio Muhammada Alija, a ja sam glumio Pookieja”, kazao je.

U svom stilu nadodao je i sljedeće: “Znate što ljudi kažu, kažu riječi bole. Svatko tko kaže da riječi bole nikada nije dobio udarac u lice”. Nastavno na ovu situaciju dodao je i kako se nakon incidenta odlučio na gledanje filma Emancipation, samo s razlogom što je želio vidjeti kako to izgleda kada Will Smith dobije šamar.

Premda su mu reference na jedan od ključnih trenutaka pop kulture u prošloj godini osigurale medijsku popraćenost specijala, Selective Outrage nije proizveo oduševljenje ni kod kritike, ni kod publike. Društvene mreže preplavili su komentari nezadovoljnih gledatelja koji su od doajena komičarskog zanata ipak očekivali nešto više.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori