Ovo su nova lica koja ćemo gledati u četvrtoj sezoni ‘Stranger Things’

Ovo su nova lica koja ćemo gledati u četvrtoj sezoni ‘Stranger Things’

Treća sezona popularne serije ostavila je fanove u nestrpljivom iščekivanju početka nove sezone kako bi dobili odgovore na sva pitanja koje je prijašnja sezona ostavila u zraku. Pandemija je usporila prvobitne planove dolaska serije na male ekrane u 2020. godini.

Mnoga poznata i fanovima omiljena lica se očekuju za povratak u četvrtoj sezoni kao što su Noah Schnapp (Will), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas), Finn Wolf (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin) i Sadie Sink (Max) no najveći šok za obožavatelje je otkriće da je (spoiler!) – Hopper živ! Trailer koji je objavljen u veljači ove godine prikazuje Hoppera u još do sada neviđenom izdanju – kao zatvorenika u Sibiru. 

Osim omiljenih nam likova, Netflix je objavio nova lica koja ćemo gledati u seriji i njihove uloge. Ekipi se pridružuju glumci Amybeth McNulty (Anne with an E), Myles Truitt, Regina Ting Chen (Queen of the South) i Grace Van Dien.

Najviše je pažnje privukla mlada glumica Amybeth McNulty koju smo upoznali u Netflixovoj hit seriji Anne with an E zbog koje obožavatelji neprestano pišu Netflixu da obnove seriju za novu sezonu. U seriji Stranger Things igrat će Vickie, djevojku koju produkcija opisuje kao štrebericu koja puno priča i postaje simpatija jednog od glavnih likova. Truitt će igrati Patricka, popularnog košarkaša čiji će se život naglo promijeniti tragičnim događajia. Chen (koju smo gledali u također poznaotj seriji Queen of the South) glumit će ljubaznu školsku savjetnicu, dok će Van Dien utjeloviti Chrissy – glavnu navijačicu koja ima mračnu tajnu.

Očito je da Stranger Things poprima sve elemente prave teen serije, a iako još uvijek nemamo datum izlaska, držimo fige da ćemo ju dobiti barem početkom 2022. godine.

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori