Četiri vjenčanja i sprovod će dobiti nastavak!

Četiri vjenčanja i sprovod će
dobiti nastavak!

Četiri vjenčanja i sprovod

Kao što smo prošle godine nestrpljivo čekali nastavak najdražeg božićnog filma Zapravo ljubav (Love Actually) koji je realiziran u kratkom videu povodom humanitarne akcije Red Nose Day, sada s jednakim oduševljenjem čekamo vidjeti omiljene glumce u nastavku jednog od najsimpatičnijih filmova 90-ih – Četiri vjenčanja i sprovod.

Četiri vjenčanja i sprovod

Bio je to film u kojem smo se prvi puta zaljubili u smušenog Hugha Granta i navijali za ljubavnu priču između njega i Andie McDowell koja se pokušavala realizirati kroz četiri vjenčanja i jedan sprovod. Savršeni duhoviti britanski feel good movie sada će dobiti kratki nastavak povodom Red Nose Daya 2019. i snimanje je već počelo.

Lily James i Hugh Grant

Među sada već otkrivenim činjenicama je da se u svoje uloge vraćaju Carrie i Charles (Andie McDowell i Hugh Grant) te da će glavna radnja pratiti peto vjenčanje, ono Charlesove kćeri koju će glumiti Lily James. Vraćaju se i Kristen Scott Thomas, Anna Chancellor te Richard Curtis, scenarist originala, kao i režiser Mike Newell.

2019., čak 25 godina nakon originala gledat ćemo ovaj kratki nastavak s nazivom One Red Nose Wedding i tome se jako veselimo.

Andie McDowell

Andie McDowell

Foto: screenshot, Profimedia

Učitati još
Zatvori