Nevjesta iz noćne more: Novi dokumentarac o kaotičnom vjenčanju Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama
Nevjesta iz noćne more: Novi dokumentarac o kaotičnom vjenčanju Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama

Nevjesta iz noćne more: Novi dokumentarac o kaotičnom vjenčanju Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se 2022. godine. Taj događaj mnogi su nazvali celebrity vjenčanjem godine. Fotografije koje su objavljene otkrile su raskošno vjenčanje s A-list gostima, no sada je stigao dokumentarac koji otkriva noćnu moru koja se odvijala iza scene. Peltz Beckhams vs. The Planners donosi dosad nepoznate detalje o planiranju samog vjenčanja i tužbama koje su uslijedile. Evo što sve znamo.

Vjenčanje koje je završilo tužbom

U dokumentarnoj seriji Peltz Beckhams vs. The Planners objašnjava se tužba Nicolinog oca, milijardera Nelsona Peltza protiv Plan Design Events, agencije za organizaciju vjenčanja. Vjenčanje se odvilo u travnju 2022. u Floridi, a lokacija je bila raskošni dom Peltzovih. Kako se planiranje odvijalo?

Nicola i njezini roditelji unajmili su poznatog planera vjenčanja, Prestona Baileyja. On je trebao organizirati masovno vjenčanje, no dao je otkaz šest tjedana prije vjenčanja. Kao razlog je naveo da nije event mogao izvršiti na razini kvalitete na koju je navikao. To je navodno ostavilo Peltzove da u panici pronađu nove planere. Pronašli su ih u Nicole Braghin i Arianni Grijalbi iz Plan Design Events. U dokumentarcu se otkriva kako su one radile na vjenčanju svega devet dana prije nego što ih im je Nelson Peltz dao otkaz. No, tek u prosincu te godine Nelson ih je tužio za ne vraćanje pologa od 159 000 dolara.

Bridezilla

Braghin i Grijalbi odgovorili su protutužbom. U njoj su tvrdile kako su polog zadržale zbog devet dana kojih su radili te nazvali Nelsona miljarderom bullyjem, a Nicolu bridezillom. Prema informacijama iz dokumentarca, planerice su na sudu iznijele 150 stranica dokaza, među kojima su screenshotovi tekstualnih poruka iz grupnog chata u kojem su bile Nicola i njezina majka Claudia. U njima je Nicola navodno bila nevjesta iz noćne more i maltretirala ih.

Dokazi navodno pokazuju kako je Nicola više bila okupirana celebrity gostima koji dolaze na vjenčanje nego ičim drugim, a Brooklyna su nazvali ultimativni nepo baby. Dokumentarac čak spominje njegovu propalu nogometnu karijeru, kao i modeling i pokušaj karijere u kuhanju.

Dokumentarac se apsolutno ne ustručava ocrniti i Peltzove i Beckhamove. Prema dokazima u protutužbi, Peltzovi su navodno bili jako fokusirani na to da Victoria Beckham nikad ne sazna za bilo kakve greške tijekom planiranja vjenčanja. Prva epizoda dokumentarca prikazuje Nicolu kao opsjednutu celebrity statusom kojeg poveznica s Beckhamovim nosi. Kažu kako glumica prije nego što se udala za Beckhama, nikada nije imala toliki celebrity status.

Pravna borba između obitelji i planerica došla je do nagodbe u rujnu ove godine u kojoj je Plan Design Events u ime Nicole i Brooklyna donirala novce fondu CARE Ukraine Crisis. Celebrity vjenčanja uvijek izvana izgledaju bajkovito i besprijekorno, no prava istina često je sasvim drugačija. Je li Nicola Peltz samo mladenka koja ima pravo odlučivati o svom vjenčanju, ili je u ovom slučaju privilegirana bogatašica opsjednuta statusom i samom sobom?

Foto: Instagram (@nicolaannepeltzbeckham)

Učitati još
Zatvori