Cameron Diaz se vraća glumi u novom Netflixovom projektu
Cameron Diaz se vraća glumi u novom Netflixovom projektu

Cameron Diaz se vraća glumi u novom
Netflixovom projektu

Omiljena holivudska plavuša iznenadila je brojne obožavatelje kada je prije punih osam godina najavila kako se povlači iz filmske industrije. Glumica Cameron Diaz svoju je posljednju ulogu ostvarila 2014. godine u filmu Annie, nakon čega se odlučila posvetiti obiteljskom životu. Međutim, ovih je dana kao bomba odjeknula vijest kako se poznata glumica vraća u svijet glume na novom Netflixovom projektu. Riječ je o filmu nazvanom Back in Action koji se opisuje kao akcijska komedija.

Zvjezdana glumačka postava

Redatelj filma je Seth Gordon, a u glavnoj će ulozi biti i oskarovac Jamie Foxx s kojim je Cameron Diaz već surađivala. Upravo je on objavio kako se poznata glumica vraća na ekrane. Učinio je to u zanimljivoj objavi na svom Twitter profilu. Tamo je postavio audio telefonskog razgovora s Cameron u kojem su pričali o nadolazećem projektu, ali i njenom povratku u glumačke vode. Tako se iz razgovora može čuti kako je slavna glumica jako uzbuđena, ali istovremeno i uplašena zbog povratka nakon toliko vremena. Tada joj Foxx daje nekoliko dobronamjernih savjeta kako da se ponovno prepusti poslu za koji je rođena.

Bogata karijera i uloge koje se pamte

Inače, Cameron Diaz je karijeru započela kao model, a veoma su brzo uslijedile i uloge u filmovima i serijama te je postala prepoznatljivo lice s malih i velikih ekrana. Neke od najpoznatijih uloga ostvarila je u filmovima kao što su Maska, Chaliejevi anđeli, Bande New Yorka te Svi su ludi za Mary. Iako je imala nekoliko zapaženih dramskih uloga, najpoznatija je po komedijama kojima je dominirala još od sredine 90-ih godina. Uoči povlačenja iz industrije izjavila je kako joj je slava jednostavno postala teret. No, čini se kako je ljubav prema poslu ipak presudila. Upravo zato sada s nestrpljenjem iščekujemo novi projekt koji ćemo moći gledati na najpopularnijem streaming servisu.

Foto: Profimedia, IMDB

Učitati još
Zatvori