Izašao je prvi video sa snimanja treće sezone serije Bridgerton
Izašao je prvi video sa snimanja treće sezone serije Bridgerton

Izašao je prvi video sa snimanja treće
sezone serije Bridgerton

Omiljena serija Bridgerton nas je prikovala za male ekrane. Netflixova uspješnica poznata diljem svijeta je počela sa snimanjem treće sezone. Period drama s urbanim pomakom je jedna od najpopularnijih serija u svijetu. Nakon što smo imali priliku pogledati prvu i drugu sezonu koje su postigle ogroman hype, počela se snimati i treća sezona.  Dokaz popularnosti su high street brendovi koji su dobili modne kolekcije inspirirane serijom, a otvorila su se gastro mjesta po uzoru na prvu sezonu. Ne sumnjamo kako će i treća sezona probuditi jednaka zanimanja i ne možemo je dočekati.

Treća sezona se počela snimati

Netflix je objavio video u kojem možemo vidjeti snimanje treće sezone i poznatu glumačku postavu. Serija je snimljena prema istoimenim romanima Julije Quinn, iako su već u prvoj sezoni sadržajno odstupili od romana. U seriji pratimo članove obitelji Bridgerton i njihove izlaske u društvo tadašnje elite. No, cijela serija ima pripovjedača, popularnu Lady Whistledown za koju do kraja prve sezone nismo saznali identitet, a riječ je o Penelope Featherington. Spisateljica, za čiji identitet nitko nije znao, izgradila je svoj lik pišući o  najsočnijim tračevima iz tadašnjeg društva i brojnim tajnama. Serijal je zamišljen tako da u svakoj sezoni pratimo drugog člana obitelji, u  prvoj smo pratili ljubavnu priču Daphne Bridgerton, u drugoj njezinog brata Anthonya, dok nam u trećoj sezoni na red dolazi Colin Bridgerton.

Serija, osim light tema, na pitak način obrađuje i teme ženske prirode, poput tadašnjeg sustava koji je prema ženama bio nemilosrdan, nisu imale pravo na karijeru, posao, na ništa osim udaje. Cijeli smisao života im je bio dobro se udati, a najsretnije su bile one kojima se to dogodilo iz ljubavi. Predstavnica modernog duha, koja se ne pokorava takvom sustavu je Eloise Bridgerton, sanjarka koju ćemo također imati priliku gledati u trećoj sezoni. U kojem smjeru će se kretati njezina priča i koliko će scenaristi odstupiti od romana ostaje nam samo čekati. Do tada, upalite stare sezone i uživajte u najboljoj seriji.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori